Az EA nem foglalkozik tovább az átvállalt Visceral-játékkal

visceral-sw-game.png

Úgy tűnik, rájár a rúd a Visceral-játékra. 2017 októberében jelentették be, hogy a Visceral leáll az általa készülő Star Wars-játék fejlesztésével, azonban akadt még egy reménysugár akkor, hogy az EA átveszi a projektet és kisüt belőle valamit. Bár hivatalos bejelentés nincs még az EA részéről, ez a remény egészen máig élt, hiszen a Kotaku szerint pár ott dolgozó elmondására alapozva az EA Vancouver lehúzza a rolót a tervezett open-world Star Wars-játékon, mivel anyagilag nem éri meg nekik. Annyi öröm lehet az ürömben, hogy a hírek szerint bár a fő projekt elkaszáltnak látszik, annak forrásait felhasználják egy kisebb, 2020-ra tervezett játékban.

Az EA Vancouver játéka egy fejvadászról szólt volna, aki különböző csoportok közé szorult. Jó hír, hogy a helyette érkező játékhoz senkit sem rúgtak ki, akik korábban a projekten dolgoztak. Szintén kiderült, hogy a nagyon kezdeti fázisban lévő projekt az Orca kódnevet viselte, aminek fejlesztése több időbe tellett volna. Ezért úgy döntöttek, hogy korábbra kell egy játék, mint amikorra az Orcát tervezték kiadni. Így tehát leálltak az Orcával, helyette pedig jön a szimplább 2020-as Star Wars-projekt.

Ti mit szóltok a hírhez? Érdekelt volna titeket a Visceral játéka? A véleményeteket a játékoknak szentelt fórumunkon és HoloNet nevű Facebook-csoportunkban is megírhatjátok.


Frissítés:
Az EA egy megkeresésére válaszolva lényegében elismerte, hogy új projekten dolgoznak.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo