2024-re is csúszhat a Star Wars: Hunters megjelenése

star_wars_hunters_game.png

Az eredeti tervek szerint már 2022 végén megjelent volna a Farmville mobiljátékokról híres Zynga cég iOS-ra, Androidra és Nintendo Switch-re szánt Star Wars-játéka, Hunters című free-to-play arénás harci videójáték, de a kiadását időközben elcsúsztatták 2023-ra, az újabb jelentések szerint pedig akár még tovább is várni kellhet rá.

A StarWarsNewsNet portál sajtóértesülés nyomán egészen pontosan arról ír, hogy a Star Wars: Hunters megjelenésével kapcsolatban jelenleg valamikor az idei év végével, vagy 2024 elejével számolnak. Van esély rá tehát, hogy csak jövőre lehet majd az arénába küldeni a harcosokat.

Magáról a játékról előzetesen megtudhattuk, hogy
 a VI. és a VII. rész között játszódik, a Birodalom és Jabba, a hutt bukása után, a helyszíne pedig a peremvidéki Vespaara bolygó, ahol egy amolyan gladiátor-arénában küzdenek a harcosok. A karaktereket bemutató előzetes mellett korábban a játékmenetből is kapunk már egy kis ízelítőt.

Felvezetéseként kiadták a Battle for the Arena ("Harc az arénáért") című, a Hunters alapján íródott regényt, amely bemutatja a helyszínt és a főbb karaktereket, arről bővebben ebben a cikkben írtunk (magyar megjelenéséről egyelőre nem tudni).

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo