2022 elején már foroghat a The Acolyte!

star_wars_acolyte_leslye_headland_.jpg

Az első olyan mozgóképes Star Wars-projekt, amely nem kapcsolódik a Skywalker-sagához, de még a három filmtrilógia éráitól is eltávolodik, a The Acolyte című élőszereplős sorozat lesz. Ez a széria ugyanis a Köztársaság Fénykora időszak végén játszódik, még jóval a Baljós árnyak történései előtt. Ezen kívül egyelőre biztosan csak annyit tudunk róla, hogy a Sötét Oldalra fókuszál majd. Ezen kívül mindössze annyit lehetett olvasni róla, hogy várhatóan női főszereplős lesz.

Még az sem derült ki, hogy mikor mutathatják be (a várakozások szerint 2022-ben már elérhető lesz a Disney Pluson), viszont most az a hír röppent fel – egyelőre nem hivatalosan megerősítve –, hogy jövő februárban fogják elkezdeni a forgatást Londonban. Ha pedig ez igaznak bizonyul, akkor 2022 elejétől már jöhetnek az első lesifotók és szivárgások is. Már várjuk!

Közben a The Acolyte alkotója, Leslye Headland (Végtelen matrjoska) nemrég egy interjúban beszélt a szériáról, és bár terméeszetesen egyelőre nem árult el konkrétumokat, azért voltak érdekes gondolatai, amelyek némileg előrevetítik, milyen típusú szériára számíthatunk.

Egyrészt Headland beszélt arról, hogy már fiatalkorától a messzi-messzi galaxis rajongója, és nemcsak a filmeket nézte, de olvasott köveket is, amelyek közül külön kiemelte Timothy Zahn regényét, A Birodalom örököseit. Majd megemlítette a szerepjátékokat is. Mint mondta, neki ez a kedvence, hiszen ebben az esetben mi magunk teremthetjük meg a saját "Star Warsunkat".

Számomra ezt jelenti a Star Wars, hogy képesek vagyunk belépni egy univerzumba, és elkezdeni játszani. Ha valaki nem képes erre egy mozifilmmel, sorozattal, képregénnyel vagy videojátékkal, akkor nem vagyok benne biztos, hogy alkotóként mindent megtett a Star Wars-alapanyaggal

– fogalmazott.

Emellett arról is beszélt, hogy számára vicces, amikor olyanokat olvas a közösségi médiában, hogy "ne legyen a Star Warsban politika". "George Lucas volt az, aki politizálóvá tette. Politizáló filmekről van szó. Maga a háború természeténél fogva átpolitizált. Ez a helyzet" – magyarázta. "Igazából Lucast is az érdekelte, hogy erről beszéljen, és belemélyüljön."

Szóval tulajdonképpen lehetetlen ebben az univerzumban egy olyan történetet elmesélni, ami nem arról szól, hogy mi az, ami visszatükröződik azokban a történésekben, amik abban az időszakban történnek a galaxisban, amikor éppen a sztorink játszódik.

Forrás: Star Wars News / The Direct

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo