728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Fórum


  • Csatlakozz a STARWARSMedia.Hu csapatához és légy részese a közösségnek. Jelenleg az alábbi pozíciók vannak az oldalunknál meghirdetve:

    • Jól tudsz angolul és ismered a híresebb Star Wars információs oldalakat. Akkor itt az idő, hogy te legyél a HoloNet Közvetítője. Feladatod nem más, mint naponta böngészni a külföldi és magyar híroldalakat, legyen az Star Wars -os vagy sci-fi vagy bármi más, és rögtön posztolni ha valami újdonság történt a nagy világban SW fronton. Jelentkezésedet az [email] címen adhatod fel, valamint további részletekről és a követelményekről is ott érdeklődhetsz.
    • Légy Te a legveszedelmesebb Rantroll! Ha úgy érzed vicces típus vagy, akkor jelentkezz erre a posztra. Feladatod nem más, mint a Rantroll részleg kezelése. Vicces posztok készítése (Képes, szöveges formában) vagy linkelése más oldalakról. Ne feledd, a kreativitásod itt mérvadó lehet. Jelentkezésedet az [email] címen adhatod fel, valamint további részletekről és a követelményekről is ott érdeklődhetsz.

    Ha meglévő csapatoddal szeretnéd bővíteni közösségi kezdeményezésünket és szívesen beolvadnátok, nincs más dolgot csak írni az [email] címre, hogy megbeszéljük a részleteket.

     


Moderátor(ok): Attila, Béreslegény, Cameron, Darth Law, dolmanyg, JoniPeti, Kira, Nerv, owokaleyo1992, PAVideoStudio, Razool, SonOfMurglak