728x79_szukitshu_banner_001.jpg

13 Hozzászólás

 • Baronmort
  2018 aug 19 : 23:25
  Beküldte: Baronmort

  Ez komoly, hogy 6 hónappal lesz csak a VII. rész előtt? Azt hittem, hogy nem sokkal a Vérvonal után helyezik el... Vajon a VIII-IX. rész között fog a sorozat befejeződni majd? Csak mert ha a VII. rész előtt befejezik, nem lesz egy hosszú életű sorozat.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 aug 20 : 17:47
  Beküldte: SonOfMurglak

  valószínű, hogy majd a VIII-IX közt játszódik a nagy része. nyilván több évadosra tervezik, nem csak egy hat hónapnyi időt akarnak bemutatni vele (bár azt is elhúzhatják sokáig, 20 perces részekkel, ha nagyon akarják... de a Clone Warsnak is volt 6 évadja, pedig egy 3 éves háborút mutatott be - és azt is még ennél is hosszabbra tervezték)

  0 0
 • Goten56
  2018 aug 20 : 00:50
  Beküldte: Goten56

  Engem is meglep, hogy ilyen közel kezdődik a VII. részhez. Én is arra számítottam, hogy közelebb lesz a Vérvonalhoz. Amennyire tudom, nincs információ azzal kapcsolatban, hogy milyen hosszúra tervezik, szóval ugyanúgy lehet mondjuk 13 részes, mint 113.

  0 0
 • Attila2
  2018 aug 20 : 18:36
  Beküldte: Attila2

  Én úgy képzelem hogy az 1. évad a VII. rész előtt,a többi meg a akár a filmekkel párhuzamosan és utána játszódna.

  1 0
 • Goten56
  2018 aug 20 : 21:36
  Beküldte: Goten56

  Ez a filmek ismeretében elég nehéznek tűnik. A VIII-ban lemészárolják a társaság nagy részét. Ez sehogy sem férne bele a gyerekbarát kategóriába. Ha nincsenek is a helyszínen a szereplők, nyilván tudják, hogy mi történik a többiekkel. Viszont a Poe képregénnyel összekapcsolhatnák valahogy. Eléggé adja magát.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 aug 20 : 22:19
  Beküldte: SonOfMurglak

  de a sorozatnak pont az a lényege, hogy egy titkos küldetésre megy a srác, egy félreeső helyre... és pont ezért nincs ott a VII-VIII. történései alatt. vagyis ha a sorozat a VII-VIII idején játszódik, akkor se kell bele mészárlás, és nem is kell, hogy köze legyen a filmekhez.

  0 0
 • Goten56
  2018 aug 21 : 00:14
  Beküldte: Goten56

  Mármint akkor az egész sorozat egy félreeső helyen fog játszódni? Kik lesznek a negatív szereplők? Eddig ha jól tudom csak Phasma van bejelentve, de ő meg mindig az események sűrűjében van.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 aug 21 : 01:40
  Beküldte: SonOfMurglak

  ha nem is az egész, de az eleje mindenképpen. és ezért mondom, hogy mivel így indul, így a főszereplő simán túlélheti a VII-VIII. filmek eseményeit ott... és aztán csatlakozhat az újjászerveződő ellenálláshoz, a sorozat meg mehet tovább a VIII-IX közti időszakra, ami ugye elvileg több évet jelent.
  amit eddig tudunk, az alapján a negatív karakterek azok a Colossus bázison/kikötőben levő Első Rend szimpatizánsok/ ügynökök lesznek. gondolom vmi olyasmi fazon lesz a főgenya, mint a Poe képregényben Terex ügynök. Phasma meg lehet csak olyan időnként feltűnő karakter. (a Rebelsben is ott voltak az Inkvizítorok, Kallus, meg Thrawn, és szerintem most is így lesz, hogy nemcsak a főhősök de a negatív karakterek is új, eredeti figurák lesznek)

  0 0
 • Attila2
  2018 aug 21 : 08:24
  Beküldte: Attila2

  Persze,nem kell ott lennie,csak azonos időben futnának a szálak.
  Értesítenék hogy a Starkillernek annyi stb.
  Ennyi utalás is bőven elég lenne.
  Legalább ebben a sorozatban hátha elmennének az Ismeretlen Régiókba.

  1 0
 • Darth Law
  2018 aug 21 : 08:43
  Beküldte: Darth Law

  Igazából várható volt, hogy valahol a film előtt lesz a kezdés. A készítők kezét ilyen szempontból megköti Az ébredés előtt c. könyv. Ebben a Poe fejezetben (spoiler akik még nem olvasták!!!) Leia beszervezi a pilótát az Új Köztársaság légi erejéből az Ellenállás kötelékébe. A könyv hivatalosan is ugyanabban az évben játszódik, mint Az ébredő Erő. És mivel a Resistance sorozatban Poe már az Ellenállás pilótája, adja magát, hogy pár hónappal a film előtt induljon az egész. Ez egész konkrétan akkor 6 hónap lett. Ennyi. 01

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 aug 21 : 13:18
  Beküldte: SonOfMurglak

  na igen, én konkrétan ezt nem tudtam, hogy Poe csak ilyen későn csatlakozott az Ellenálláshoz... nem tudom, miért így lett ez kitalálva... fura nekem, kb. olyan embernek hittem, akik kezdettől, vagy viszonylag régóta benne volt... olvastam amúgy Az ébredés előtt c. könyvet de nem emlékszem arra, hogy ilyen rövid ideje volt ő csak velük... mondjuk ha Poe helyett az elején csak Leia lett volna benne, akkor kezdődhetett volna időben hamarabb is, és jobban bemutathatta volna az Ellenállás kialakulását, mint ahogy a Rebels a Lázadásét... de gondolom itt a koncepció eleve az volt, hogy a filmekkel nagyjából egy időben játszódjon, és inkább a filmek közti időt töltse ki, és ne a trilógiák köztit.

  1 0
 • Darth Law
  2018 aug 21 : 13:54
  Beküldte: Darth Law

  Korábban az Új Köztársaság pilótája volt, és Leia a regényben szervezi be, hogy miért csak akkor, az nem tudom, hogy szerepelt-e a regényben. Erre így én sem emlékszem. Az biztos, hogy egyelőre úgy írták az idővonalra, hogy YU 34 körül. A történet szempontjából lehet, hogy később, még lehet tolni kicsit az időben.
  Egyébként én is úgy gondolom, hogy ennek a sorozatnak a trilógia részei közti hézagok betöltése lesz a fő feladata, nem az Ellenállás megszületésének bemutatása.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 aug 21 : 15:23
  Beküldte: SonOfMurglak

  már úgy értem, hogy nem értem, a Lucasfilmnél miért így találták ki. meg lehet magyarázni, miért ekkor csatlakozott, csak nekem ez akkor is fura... ha már Poe ilyen központi karakter (és tudjuk, a szülei is veteránok), én egy olyan háttérsztorit találtam volna ki, hogy kezdettől ott volt Leia mellett...
  azt viszont jó ötletnek tartom, ha ilyen szerepet szánnak a sorozatnak. végül is most sokat kell várni a következő filmre, és azt ez a sorozat jól fel tudná vezetni 08

  1 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 31
 • Tagok: 0
 • Összes tag:472
 • Legújabb:Péter Kakucs
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57