Tevékenység / Történet...
A STARWARSMEDIA.HU TEVÉKENYSÉGE...

A STARWARSMedia.Hu - HírPortál (kezdeti nevén SWMedia.Hu) egy nonprofit kezdeményezés, melyet az Universe Website Group hozott létre, mint információs és hírportált.

Tevékenység:
2012-ben indult weboldalunk célja, hogy a magyar emberek számára elérhetővé tegye a Star Wars univerzumát. Oldalunk a Magyarországon található legnagyobb információs adatbázissal rendelkezik, mely folyamatosan bővül, hogy mindenki megtalálja amit keres.

Tagjai:
Az oldal szerkesztőségének tagjai mind rajongók, akik közös erővel dolgoznak azon, hogy folyamatos újdonságokat biztosítsanak az oldal látogatói számára. Szerkesztőségünk tagja bárki lehet, aki szereti George Lucas univerzumát és érdemben hozzá tud tenni az oldal fejlődéséhez.

Közösség:
Oldalunk közösségi site-ként is működik, így ha olyan emberek társaságára vágysz akik szeretik a Star Wars univerzumát, köztünk a helyed.
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 okt 17 k : 19:00
Sokat gondolkodhattak rajta.
2017 okt 17 k : 18:28
Igazán kreatív címet kapott a Han Solo mozi

[Linkelt tartalom]
2017 okt 17 k : 18:20
[Linkelt tartalom]

Elvileg ma este lesz kész a Rebels első két részének fordítása, igyekszünk feltenni nektek. Figyeljétek a facebook lapunkat.
2017 okt 17 k : 17:41
ncore-n sincs még felirat
2017 okt 17 k : 17:32
Most látom hogy ott offline most a fórum.
Online...
Vendégek: 27
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2105, legújabb: Princess
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...