Változott a IX. rész bemutatójának dátuma
Írta: Kira
2017 szeptember 12 k - 22:06:59
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Nincs mit szépíteni, vagy fogalmazni a dolgon: a korábbi író és rendező váltás után eltolták a Star Wars IX. rész premier dátumát is májusról. A bemutató új időpontja: 2019 december 20.

A filmet eredetileg május 24-én mutatták volna be.
J.J. Abrams írja és rendezi a IX. részt
2017 szeptember 12 k - 16:39:50
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Nem sokkal azután, hogy megírtuk, nem Rian Johnson rendezi az új trilógia záróepizódját, kiderült, hogy a direktori székbe ismét Az ébredő Erőt készítő J. J. Abrams ül majd. Abrams a forgatókönyvön is dolgozni fog, Chris Terrióval együtt. A starwars.com-on megjelent hivatalos bejelentésben idézik Kathleen Kennedyt, a Lucasfilm elnökét, aki szerint a VII. rész meghozta azt, amit vártak tőle, ezért nagyon örülnek, hogy J.J. vállalta a trilógia befejezését is.
Rian Johnson szerint nem ő veszi át a IX. részt
2017 szeptember 12 k - 14:51:50
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Miután írtunk Colin Trevorrow elbocsátásáról és annak okairól, egyből fellebbentek a találgatások, hogy ki lehet Treworrow utóda a IX. részhez. Főleg JJ Abrams és Rian Johnson neve röppent fel a kívánságlistákon, azonban most az egyiket ki kell húznunk, mégpedig a VIII. részen dolgozó rendezőét, aki Az utolsó Jedik sajtókonferenciájára érkezett Japánba.

Johnson ezeket mondta: "igazából sosem volt tervben, hogy én fogom rendezni a IX. részt, tehát nem tudom, hogy mi lesz a sorsa. Bárki is veszi át, nagyon izgatott leszek, hogy újra a közönség között legyen a helyem, és onnan láthassam a következő filmkészítő munkáját, és azt, hogy miképp fog lezáródni ez a történet."

Ezt a nyilatkozatot az alábbi videóban is megnézhetitek:Jelenlegi információink szerint Jack Thorne még mindig a forgatókönyvön dolgozik és a filmet még nem tolták át a 2019. május 24-i bemutatási időpontról. Feltehetőleg ha a Lucasfilm tartani akarja ezt a dátumot, akkor előbb, mint utóbb ki kell neveznie az új rendezőt.

Forrás: starwarsunderworld.com
Az utolsó Jedikhez kiadott nagy Lego-figurák
2017 szeptember 12 k - 12:15:46
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Az űrhajók és lépegetők modelljei után most íme egy videó az új filmhez kiadott, 24-30 centi magas, építhető Lego-figurákról:

Infók a VIII. rész könyvadaptációiról
2017 szeptember 11 h - 22:34:28
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Az eddigi gyakorlathoz hasonlóan az új trilógia második részének is lesz mind felnőtt, mind ifjúsági regényadaptációja:

A felnőtt közönségnek szánt filmregényt ezúttal már nem Alan Dean Foster fogja írni, ami némi reményt adhat a rajongóknak, hogy ezúttal már egy olvasmányosabb regényt kapunk, nem egy olyan szikár könyvet, mint Az ébredő Erő esetében. És hogy ki kapta a feladatot, hogy regényformába öntse a forgatókönyvet? Nem más, mint a A Jedi fegyvere írója, Jason Fry.

Ellenben az ifjúsági verzió esetében nem lesz változás: ugyanúgy Michael Kogge fogja írni, aki a VII. részhez is megírta a fiatalabbaknak szóló könyvet. Ő akkor Fosterrel összehasonlítva elég jó munkát végzett, úgyhogy elmondható, hogy az ifjúsági regény megírását a megfelelő személyre bízták. Sajnos azonban elég valószínű, hogy ez a könyv nem fog megjelenni magyarul - ahogy ugye Az ébredő Erő két regényváltozata közül is csak a felnőtt verziót adták ki.

Ami a megjelenési dátumot illeti, az sajnos még odébb van: 2018. március 6-án adják ki a könyveket angolul.
Colin Trevorrow kirúgásának okairól
2017 szeptember 11 h - 20:34:32
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A Lucasfilm egy elég visszafogott közleményben adta hírül, hogy megváltak a IX. rész rendezőjétől. A Vulture ezek után megkérdezett valakit a stúdió vezetőségéből a Colin Trevorrow elbocsátásához vezető okokról.

Az illető lényegében arról beszélt, hogy a direktorral lehetetlen volt együtt dolgozni. Trevorrownak a jelek szerint igencsak fejébe szállt a hirtelen jött hírnév. Ugyanis 2012-ben Kockázatos túra című első nagyjátékfilmjével már egyből befutott, a kritikusok imádták az alkotását, és ezek után maga Spielberg kérte fel a Jurassic Park negyedik részének rendezésére. Viszont állítólag Trevorrow a Jurassic World készítésekor a legtöbb energiát a saját véleményének hangoztatására fordította. Akkor azonban védelmet biztosított neki az a tény, hogy Spielberg szemelte ki a feladatra, így nem rúgták ki. Az a film is iszonyú nagy siker lett, ami csak tovább növelte a direktor egóját, és a következő projektje, a The Book of Henry készítésekor már egyenesen elviselhetetlennek tartották a vele való munkát a kollégák.

Az új Star Wars trilógia utolsó darabjának rendezésére még a The Book of Henry megjelenése előtt kérték fel, és már ott is kezdettől bajok voltak. Aztán amikor kijöttek a Henryt lehúzó kritikák, már egyértelművé vált mindenki számára a stúdiónál, hogy Kathleen Kennedy el fogja bocsátani - hiszen eleve nem szerettek vele dolgozni. Lényegében ugyanarról volt szó tehát, mint Phil Lord és Chris Miller esetében, akik szintén fiatalon és gyorsan jutottak a csúcsra, ami túlzottan magabiztossá tette őket, és már csak úgy volt nekik jó minden, ahogy ők akarták. Ez viszont az amerikai stúdiórendszerben nem működik, mivel ott a producerek is nagy részt vállalnak a filmprojektek alakításában (nem véletlen, hogy a legjobb filmnek járó Oscar-díjat nem a rendező, hanem a producer kapja), ez a bevett gyakorlat a Lucasfilmnél, a Disneynél és minden más nagy stúdiónál is.
Oldal:  1 [2] 3 ... 293 294 295
Legújabb Fórumüzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Kiemelt Téma VIII. rész: The last Jedi (Star Wars VIII. rész: The last Jedi) PAVideoStudio 3454 78 Attila2
2017 szeptember 19 kedd, 05:52 
Kiemelt Téma Könyvek (Könyvek) Attila 84261 1299 owokaleyo1992
2017 szeptember 19 kedd, 02:51 
Kiemelt Téma Hírek, kérdések, kritikák, stb. (Képregények) PAVideoStudio 10466 90 mgabor27
2017 szeptember 17 vasárnap, 09:27 
Kiemelt Téma Star Wars: Rebels (2014) (Star Wars: Rebels (2014)) Kira 25659 294 SonOfMurglak
2017 szeptember 15 péntek, 10:02 
Kiemelt Téma A klónok háborúja: Életre-halálra (Könyvek) PAVideoStudio 531 5 Revan
2017 szeptember 10 vasárnap, 08:19 
Témák: 482 | Válaszok: 5585 | Megtekintések: 932265
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 szept 19 k : 20:26
Bocsi, véletlenül lemaradt, módosítani pedig már nem tudtam az üzeneten.
2017 szept 19 k : 10:31
@KaleeshDemiGod: Klassz. Mi lenne ha legközelebb egy Spoilert kiírnál azért, biztos, ami biztos? Köszi.
2017 szept 19 k : 10:20
Lehet megvan az ep8 új trailerének a dátuma:
[Linkelt tartalom]

Azóta már törölték a tweetet.
2017 szept 18 h : 20:20
A "From A Certain Point Of View" egyik novellájából kiderül, hogy Yoda eredetileg nem Luke-ot akarta kiképezni, és hogy a köpeny, amivel betakarózik, egykor Qui-Gonné volt.
2017 szept 12 k : 22:01
Ennyit a májusi premierről...

[Linkelt tartalom]

Online...
Vendégek: 25
Tagok: 3, THX-1990 Kira molgyorgy
Ezen a lapon: 7
Tagok: 2068, legújabb: Vizitibi
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...