Infók a Han Solo filmről
2017 március 23 cs - 22:11:58
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Két új dolgot is megtudhattunk a készülő Han Solo filmmel kapcsolatban. Az egyik, hogy a korábbi pletykák igaznak bizonyultak: Woody Harrelson nem mást alakít, mint Han mentorát. A The Tonight Showban elárulta, hogy egy Beckett nevű bűnözőt játszik, aki a főhős pártfogója. A Disney vezérigazgatója, Bob Iger pedig arról beszélt, hogy a film hat évet ölel majd fel (Han 18 és 24 éves kora közt játszódik), és megtudhatjuk belőle, hogyan találkozott Han és Csubi, hogyan szerezték meg a Falcont, illetve fény derül a főhős nevének eredetére is.
Zsivány Egyes - Alternatív befejezések
2017 március 23 cs - 21:57:58
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Úgy tűnik, az első különálló film megírásakor a befejezéssel kapcsolatban merült fel a legtöbb variáció. Korábban már írtunk arról, hogy eredetileg az adatokat nem az átjátszó torony alatt őrizték volna. Most pedig újabb három alternatív befejezést ismerhettünk meg:

Az egyikről a forgatókönyvíró Gary Whitta beszélt az Entertainment Weeklynek. Ez egyfajta happy ending lett volna, amit még a legelején találtak ki, arra az esetre, ha a Lucasfilm nem engedte volna, hogy megöljék az összes főszereplőt a film végén. Ebben a verzióban Jyn és Cassian megmenekült volna: értük jött egy Lázadó hajó, és elvitte őket a Scarifról, aztán az ő hajójukról sugározták át Leia hajójára a terveket. Csakhogy közben megérkezik Vader, és felrobbantja Jynék hajóját. A nézők ekkor azt hiszik, hogy ők is meghaltak, de később a kamera mutatta volna, hogy a roncsok közt ott van egy mentőkabin, benne a két főhőssel. (Érdekesség, hogy ebben a korai verzióban Jyn már eleve a Lázadás tagja, őrmesteri rangban - néhány korai figurán még Erso őrmesterként nevezik meg, pont emiatt.)

A másik két tervezetről John Knoll beszélt, aki az ILM-nél a vizuális effektek felelőse.

A második alternatív befejezésben is elmenekült volna Jyn és Cassian a Scarifról a tervekkel, és egészen Coruscantig jutottak volna. Ott el akartak vegyülni a rengeteg hajó között - ám aztán meglátták Leia hajóját (a hercegnő éppen egy diplomáciai ügyben az Alderaanra indult), és átsugározták neki a terveket. Vader viszont a nyomukban volt, és mivel féltek, hogy elkapja és megkínozza őket, inkább felrobbantották a saját hajójukat az adatok átsugárzása után.

A harmadik verzióban Cassianról kiderült volna, hogy valójában kettős ügynök, aki titokban a Birodalomnak dolgozik. Csakhogy időközben rájön, hogy a Halálcsillag valóság, és nem csak a propagandában létezik: valóban megépítették, és használni is akarják, méghozzá népirtásra. Ráeszmél, hogy sok dolog, amit mondtak neki, színtiszta hazugság, ezért átáll a Lázadókhoz. Azután feláldozza magát, hogy megmentse a többieket. Méghozzá elég bizarr módon: ebben a verzióban mindannyian kijutnak a Scarifról az űrhajóban, és amikor jön Vader, Cassian mindenkit kilök a légzsilipen, egy "karbonit bombával" együtt, amely a felrobbanáskor befagyaszt mindenkit. Így a Birodalom nem érzékel életjeleket, és mindenkit halottnak hisz, holott ők ott lebegnek a roncsok között, karbonitba fagyva. Így a főhősök túlélték volna, és egyúttal meg lett volna magyarázva, miért nem szerepelnek az eredeti trilógiában. Illetve nyilván később bármikor vissza lehetett volna hozni őket az életbe.
Három ismerős helyszín is szerepelni fog az új trilógiában
2017 március 23 cs - 19:14:38
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A Star Wars News Net információi szerint a VIII-IX. részekben három olyan helyszín is feltűnik majd, amelyeket az első hat filmből ismerünk. A folytatásban ezekről olvashattok (mondani sem kell: lehetséges spoilerek következnek!)

Tovább...
Ki is a Kiválasztott? Tegyük helyre a dolgokat!
Írta: Kira
2017 március 23 cs - 19:07:30
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Mostani hírünket mindenki csak saját felelősségre olvassa el, ugyanis spoilereket tartalmaz a legújabb Star Wars Lázadók epizódból, de kötelességünknek érezzük, hogy visszatereljük az Erőt a megfelelő mederbe és egyensúlyba hozzuk azt. Ezen a héten szombaton lefutott az animációs sorozat tizenkilencedik része, mely az Iker Napok címet viselte és szó szerint felrobbantotta az internetet. Egyrészről Darth Maul története miatt, amiben közte és Obi-wan között újabb ütközetre került sor a Tatooine-on, másrészről azért, mert az epizód végén Obi-wan olyan kijelentést tett, amire senki se számított. Sokak nehezményezték, hogy a párbaj nevetségesen rövidre sikeredett, ám ennek is meg van a maga oka, amit a rendező korábbi hírünkben magyaráz meg, így ezt most nem is részletezném. Folytatás a tovább mögött:Tovább...
Dave Filoni a Twin Sunsról
2017 március 23 cs - 15:26:06
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Hétvégén leadták a Lázadók rég várt epizódját, a Twin Sunst, amelyben újra összecsapott a két régi ellenfél: Kenobi és Maul. A sorozat atyja mesélt arról, milyen megfontolások, elképzelések húzódtak meg emögött a rész mögött. A spoilerek miatt ezt a folytatásban olvashatjátok.Tovább...
Zsivány Egyes: Darth Vader rövidfilm
Írta: Kira
2017 március 21 k - 22:09:46
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A többi rövidfilmet mind a bemutató előtt leadták, viszont a Darth Vaderről szóló eddig váratott magára. Most itt van:

Oldal:  1 [2] 3 ... 252 253 254
Legújabb Fórumüzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Kiemelt Téma Könyvek (Könyvek) Attila 67856 1186 Revan
2017 március 27 hétfő, 01:25 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Könyvek (Csevegő) PAVideoStudio 15190 149 Revan
2017 március 26 vasárnap, 06:32 
Kiemelt Téma Star Wars: Rebels (2014) (Star Wars: Rebels (2014)) Kira 20333 257 Revan
2017 március 26 vasárnap, 06:31 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Gyűjtemények (Rendezvények és Rajongói részleg) Kira 5540 51 Darth Law
2017 március 24 péntek, 04:20 
Kiemelt Téma Zsivány Egyes (Könyvek) PAVideoStudio 205 1 Kira
2017 március 23 csütörtök, 10:04 
Témák: 471 | Válaszok: 5245 | Megtekintések: 776394
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 márc 26 v : 19:32
Itt vagyok, itt felveheted velem a kapcsolatot. Tényleg megvan neked ez a kiadás magyarul? És hol érhető el a neten? Mert én nem találkoztam vele.
2017 márc 26 v : 18:20
már meg van !bocsika!
2017 márc 26 v : 17:58
valaki jelezte hogy leforditotta az sw új reményt a film 40.évfordulója alkalmaából.hogy tudnám felvenni vele a kapcsolatot?
2017 márc 25 szo : 18:35
Így van. Erre azért volt szükség, mert el akartuk kerülni az esetleges jogi dolgokat.

Jelenleg az eddig nem bejelentett képregények maradtak fenn rajongói fordítással, a Star Wars; Darth Vader és Vader Down crossover pedig hivatalosan a Szukits kiadó oldalán érhető el. Hamarosan megjelenik az első sorozat és már előrendelhető a második is.
2017 márc 25 szo : 17:32
Azokat majd a Szukitsnál tudod megvásárolni ha megjelennek.Az oldalról már levették őket.
Online...
Vendégek: 22
Tagok: 0
Ezen a lapon: 4
Tagok: 1919, legújabb: tex
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...