Az Erő Útjai - Hirdetés
Írta: Kira
2013 február 22 p - 13:37:01
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Második partnerünk Az Erő Útjai szintén egy fórum alapú szerepjáték oldal, de más időben játszódik. Velük az oldal alapítása után vettük fel a kapcsolatot és igazán barátságosnak ismertem meg a vezetőjüket. A két csapat együttműködésének még nincs "történelme" de az idők alatt ez változhat és szeretnénk megőrizni a jó viszonyt. Azonkívül, hogy fórum alapú szerepjáték oldal, az egyik legfontosabb, hogy minden nyáron Jedi Camp-et rendeznek, ami egy Star Wars-os nyári tábor. A tábori központi témája a Star Wars és az Élő Szerepjáték! Leírás:

A Játékról: A játék 400 évvel Yavin előtt játszódik. A játékosok rengeteg Erőhasználó kaszt közül választanak, de alvilági figurák, GBE (Galaktikus Belbiztonsági Erők) széles skálájának, Czerka Társaság tagjainak és mindenféle fejvadászok, de civil kasztok bőrébe is bújhatnak. A játékmenet a szokásos fórum szerepjáték szerint zajlik történetírással, de szabályok keretében.

http://www.azeroutjai.com
http://forum.azeroutjai.com/
Jedi Menedék - Hírdetés
Írta: Kira
2013 február 22 p - 13:06:32
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Az illendőségnek helyet adva szeretnénk venni a bátorságot és meghirdetni első számú partnerünk oldalát a Jedi Menedéket. Több, mint fél éve amikor bejelentettem, hogy neki fogok a STARWARSMedia - HírPortál és információs adatbázis felépítésének, a Jedi Menedék főadminisztrátora Gia, teljeskörű támogatását adta a tervhez és nem is egyszer kaptam tőle nagy segítséget, amire mindig emlékezni fogok. Támogatását és szívélyes segítségét viszonozván látogassátok az oldalát, mely fórum alapú szerepjáték és ha kedvetek támad szálljatok be a játékba egy barátságos környezetben! Leírás:

Fórum alapú Star Wars szerepjáték oldal a Jedi Menedék, ahol a "Mi lett volna, ha" elv érvényesül. Alternatív idősík, a 66-os parancs után néhány Jedinek sikerült létrehoznia egy Menedéket, ahol tovább folytatódik a Jedi növendékek képzése.
Bár nincs Darth Vader, létezik a Birodalom, a Császár, van Lázadás, és a Jedik mindent megtesznek a Köztársaság és a béke visszaállításáért.
A játékban lehetőség van mindkét oldalon karaktert indítani, minden elképzelhető kasztban.

http://jedimenedek.hu/
http://jedimenedek.hu/forum/index.php
TCW s05e19 előzetes...
Írta: Kira
2013 február 20 sze - 12:34:52
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Itt az első előzetes az 5. évad 19. részéhez. A címe "To Catch a Jedi". Az alvilágba való menekülés után, Ahsoka alkut köt Asajj Ventress-szel míg igazolni nem tudja az ártatlanságát.

Veszélyes béke...
Írta: Kira
2013 február 20 sze - 11:10:24
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A Szukits Kiadó honlapjáról előrendelhető az újabb The Old Republic képregény, a Veszélyes béke. Ebben a kötetben éppen a tegnap kirakott cikkünk játszik főszerepet, azaz a Coruscant-i Egyezmény. A képregény fórum témája: [Részletek...]

A Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom évtizedeken keresztül háborúztak...

A Sith-ek a számûzetés évszázadai után visszatértek a Galaxisba. A Külsõ Gyûrûben már õk az urak, de a Magba egyelõre nem sikerült betörniük. A köztársasági katonák és a Jedik hõsiesen küzdenek, hogy megállítsák a könyörtelen ellenséget, amikor a birodalmiak váratlan javaslattal állnak elõ: tárgyalni akarnak a békekötésrõl. A tárgyalás megkezdõdik, ám a Sith-ek árulása hátrányos és baljós helyzetbe hozza a Jediket, és az egész Köztársaságot…

Rob Chestney a LucasArts és a BioWare nagyszabású online játékának írója ebben a képregényben a Köztársaság történetének egyik legfontosabb eseményét meséli el.
Coruscanti Egyezmény...
Írta: Kira
2013 február 19 k - 11:33:55
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Az Események menüpontba, a megfelelő YE 3 653 -as dátumhoz felkerült a Coruscanti Egyezményről szóló cikkünk, melyet Tori fordított/készített nekünk nagy munkával. Nagy köszönet jár neki érte! A cikkben megtudhatják az Egyezmény feltételeit, előzményeit és következményeit, valamint, hogy milyen hatással volt ez a Köztársaságra, a Jedikre és az egész Galaxisra. A témáról a fórumban lehet értekezni: [Fórum...]

A Xandret ügy spoilereket tartalmaz a Végzetes szövetség könyvből, így aki még nem olvasta, de tervezi és nem akarja ellőni a történetet, azt a részt ugorja át!
Apróságok, fejlesztések...
Írta: Kira
2013 február 18 h - 11:30:36
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Sziasztok! Lassan egy hete, hogy fut az oldalunk és elsőként szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik regisztráltak vagy látogatják az oldalunk. ^^ Ez az első hét nagyjából probléma-mentesen zajlott le, nincs okunk a panaszra, egy-két dolgot kell csak az oldal körül módosítani még, meg pár dolgot hozzáadni.

Regisztráció: A regisztráció FREEMAIL-es címmel kicsit nehézkes. Aki nem kapná meg az aktiváló emailt, vagy hibás lenne az kérjük írjon az [email] címre vagy keressen fel a Facebook oldalunkon és manuálisan aktiváljuk a regisztrációját. Köszönjük!

Közel jövőbeni tervek: Hamarosan megkezdjük a Klónok háborúja részek feldolgozását és adatainak felvitelét az oldalra. Ezenkívül sorra kerülnek az univerzum nagyobb eseményei is, mint például a Nagy Sith háború vagy a Mandalore-i háború.

Az első áru: A Fekete Piac oldalára felkerült az első áru Matten által. Nézd meg te is! Hátha épp benned lel gazdára a termék! [Részletek...]

Awards: Szavazzatok minél többen 2012 legjobbjaira, hogy eldőljön ki kapja a 2012-es díjtáblákat! Szavazni a részletekre kattintva lehet (regisztrált felhasználóknak) az adott fórumtémákban. [Részletek...]

Új tagok: Csapatunk két új segítővel bővült, az egyik Matten, akitől könyv és képregény kritikákat várhattok, valamint a Sötét Tanács tagja lesz a későbbiekben. A másik pedig Razool, akitől Ashoka Tano személy leírását várhatjátok és még hogy mit, az a jövő zenéje.

Csapattag felvétel: Továbbra is keresünk lelkes Star Wars fanatikusokat az alábbi posztok egyikére: [Részletek...]

További jó szórakozást, böngészést és fórumozást kívánunk az oldalon. Reméljük a jövőben még sok sok taggal bővül a közösségünk! ^^
Oldal:  1 2 3 ... 292 [293] 294 295
Legújabb Fórumüzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Kiemelt Téma VIII. rész: The last Jedi (Star Wars VIII. rész: The last Jedi) PAVideoStudio 3453 78 Attila2
2017 szeptember 19 kedd, 05:52 
Kiemelt Téma Könyvek (Könyvek) Attila 84259 1299 owokaleyo1992
2017 szeptember 19 kedd, 02:51 
Kiemelt Téma Hírek, kérdések, kritikák, stb. (Képregények) PAVideoStudio 10465 90 mgabor27
2017 szeptember 17 vasárnap, 09:27 
Kiemelt Téma Star Wars: Rebels (2014) (Star Wars: Rebels (2014)) Kira 25659 294 SonOfMurglak
2017 szeptember 15 péntek, 10:02 
Kiemelt Téma A klónok háborúja: Életre-halálra (Könyvek) PAVideoStudio 531 5 Revan
2017 szeptember 10 vasárnap, 08:19 
Témák: 482 | Válaszok: 5585 | Megtekintések: 932251
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 szept 19 k : 20:26
Bocsi, véletlenül lemaradt, módosítani pedig már nem tudtam az üzeneten.
2017 szept 19 k : 10:31
@KaleeshDemiGod: Klassz. Mi lenne ha legközelebb egy Spoilert kiírnál azért, biztos, ami biztos? Köszi.
2017 szept 19 k : 10:20
Lehet megvan az ep8 új trailerének a dátuma:
[Linkelt tartalom]

Azóta már törölték a tweetet.
2017 szept 18 h : 20:20
A "From A Certain Point Of View" egyik novellájából kiderül, hogy Yoda eredetileg nem Luke-ot akarta kiképezni, és hogy a köpeny, amivel betakarózik, egykor Qui-Gonné volt.
2017 szept 12 k : 22:01
Ennyit a májusi premierről...

[Linkelt tartalom]

Online...
Vendégek: 24
Tagok: 1, Baronmort
Ezen a lapon: 8
Tagok: 2068, legújabb: Vizitibi
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...