Saoirse Ronan: A lány, aki nem kapta meg...
Írta: Kira
2013 november 07 cs - 14:05:37
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Emlékeztek arra a hírünk vagy híreinkre, amelyben Saoirse Ronant emlegettük, mint lehetséges szereplő, aki részt vett a válogatáson? (pl: [Linkelt tartalom] [Linkelt tartalom] [Linkelt tartalom] )

Nos, Ronan állítása szerint nem kapta meg a szerepet. Az Indiewire's The Playlist blognak ezt nyilatkozta:

"Nem leszek benne a Star Warsban, nem kaptam meg a szerepet." - mondja Ronan, úgy mint aki vereséget szenvedett. - "Nem kellett volna mondjak semmit. Csak a meghallgatáson, mint mindenki más." - Amikor a meghallgatás folyamatáról kérdeztük, ezt felelte: - "Úgy tenni, mintha lenne egy fénykardod egy jelenetben, mindig nagyon izgalmas. Nagyszerű lenne. De ez olyan, ami mindenkit lázba hoz."

Sajnálattal tölt el a tudat, hisz Ronan jó lett volna egy szerepre, örültünk volna neki... ismét csak várhatunk egy egy bejelentésig, vagy pletykáig.
Jedi-növendék események
Írta: Kira
2013 november 03 v - 20:55:20
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Sziasztok! Újabb események sora került fel oldalunkra, hála owokaleyonak, még pedig nem más, mint fiatalabb korunk talán kedvenc sorozata a Jedi növendék fő eseménye, a Xanatos krízis és a hozzátartozó főbb összecsapások. Ezenkívül egy kicsit távolabbi esemény, a YE 32-ben bekövetkezett Coruscanti rajtaütések. Jó szórakozást!

Cikkek: Xanatos krízis | Első Telosi küldetés | Bandomeeri küldetés | Incidens a Jedi Templomban | Második Telosi küldetés | Rajtaütések a Coruscanton
Vélemény: Coruscant
2013 november 01 p - 21:50:00
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A Republic Commando könyvsorozat első kötete, a Tűzharc után vártam a folytatást. Karen Traviss tollából a Coruscant igazolta a hozzá fűzött reményeim. Igyekeztem spoiler nélkül véleményezni. Ti mit gondoltok a regényről?
Kibeszélő itt.
Eltérő nézetek a vezetőségben
Írta: Kira
2013 november 01 p - 14:51:17
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Michael Arndt távozásával elkezdtek találgatni, hogy a 2015-ös premier dátum lehetséges-e. Nos, a legfrissebb jelentés szerint Kathleen Kennedy azt szeretné, hogy a filmet elhalasszák a 2016-os évre míg a Disney vezérigazgatója, Robert Iger ellenkező véleményen van...

"Kathleen Kennedy és a film a kreatív csapatának nagyrésze kérte, hogy a Disney álljon át a 2016-os premierre, de a stúdió vezérigazgatója, Robert Iger ragaszkodik a már megjelölt megjelenési dátumhoz. . Ez hatalmas nyomást gyakorol az érintettekre, ez ügyben lépett a rendező J.J. Abrams, aki átvette a forgatókönyvírást Lawrance Kasdannal, aki társszerzője volt a Birodalom visszavágnak, ami a legjobb film lett a sorozatban.

A maga részéről, Arndt a legtöbbet a VII. résszel dolgozott az elmúlt év során és már írt egy 40 - 50 oldalas feldolgozást még azelőtt, hogy a Lucasfilmet eladták volna a Disneynek 2012 októberében.

Egyes források szerint Abrams az elmúlt hónapok során egyeduralkodó lett, bár birkóznia kellett egypárszor Kennedyvel a szereposztást illetően. Mások vitatták ezt mondván hogy Abrams és Kennedy mindketten részt vettek a döntés ülésen. . Ellentében Kennedy és Abrams azt mondják, hogy jobban szinkronban lennének Igerrel, ha a szándéka nem a 2015-ös cél lenne - ami lehetővé teszi a postosabb kidolgozást - mindenáron.

Mégis, egy másik bennfentes a projektből nem beszél a problémákról és arról amit az íróváltás jelent, pedig ez Hollywood egyik legnagyobb kiváltsága. "Egyáltalán nem szokatlan. - mondja a bennfentes. - Majdnem minden nagy filmnél változnak az írók egy bizonyos ponton. Nem kell aggóni."


Azt is megemlítette, hogy Igernek van egy terve a 2015-ös nyári premierre. Ahogyan fentebb említettük, ez e leghamarabbi megjelenési dátum. Most a 2015 augusztusa a legtökéletesebb dátum rá. A stúdiók elkerülik ezt az időpontot. Nem lesz nagy film a tervek szerint, de nagy kasszasiker lesz. Lehet hogy a stúdiók tudnak valamit amit mi nem...
Meg van a játék nyertese...
Írta: Kira
2013 október 28 h - 20:21:44
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Sziasztok! Mivel a játékszabályoknak megfelelően (már régóta) elértük az 500 facebook like-ot és jóval túl is szárnyaltuk azt, így a mai napon kisorsoltuk a Republic Commando - Színvallás című könyv nyereményjáték nyertesét. A nyertes neve pedig nem más, mint:

Norden

Gratulálunk neki! A nyertessel emailben vesszük fel a kapcsolatot, a felhasználói fiókjában megadott címen.

Köszönjük a nyereményjátékban való részvételt mindenkinek, találkozunk a következő játéknál, melynek 2 nyertese 1-1 Republic Commando: A 66-os parancs című könyvet tudhat majd magának és a Jedi Rend weboldallal közösen szervezzük.
Harrison Ford több részre is jönne
Írta: Attila
2013 október 28 h - 12:59:45
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A Jedinews hírei szerint Harrison Ford szóbeli megállapodást kötött a Disneyvel, de egyenlőre még írásos szerződést nem írtak alá. Ezenkívül Fordot érdekli karaktere teljes életútja így elképzelhető, hogy több részben is szerepelne. Igazándiból a színész már a Jedi Visszatér forgatásakor is szerette volna Han Solo film végi halálát/önfeláldozását. Lucasék nyilván családbarát happy endet akartak, amibe ez nem fért volna már bele, de az új trilógiában erre lehetőségük adódhat.
Oldal:  1 2 3 ... 234 [235] 236 ... 270 271 272
Legújabb Fórumüzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Nincs új üzenet Star Wars: The Old Republic: Revan (Könyvek) Kira 3226 20 Revan
2017 június 26 hétfő, 11:43 
Kiemelt Téma Könyvek (Könyvek) Attila 78040 1240 Attila2
2017 június 25 vasárnap, 08:20 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Könyvek (Csevegő) PAVideoStudio 19909 158 Revan
2017 június 15 csütörtök, 02:05 
Kiemelt Téma Vader lezuhan (Képregények) PAVideoStudio 122 0 -
 
Kiemelt Téma MedStar I. - Harctéri sebészek (Könyvek) PAVideoStudio 107 0 -
 
Témák: 477 | Válaszok: 5455 | Megtekintések: 872447
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 jún 28 sze : 20:07
Állítólag Jabba is feltűnik majd a HS filmben - milyen meglepő. De nem CGI, hanem habszivacs bábként.

[Linkelt tartalom]
2017 jún 25 v : 13:06
oké
2017 jún 25 v : 13:01
Ez így, ebben a formában nem teljesen igaz. A Transformers filmeknek van forgatókönyve, sőt története is. A gond az, hogy minden rész ugyanarról szól, csak átvariálva (mint a legtöbb SWU mű - teszem hozzá). Van egy fiatal főhős, aki belekeveredik a robotok háborújába. Van egy hős katona, aki harcol mellette. Van egy rejtélyes tárgy, amit meg kell szerezni, majd el kell vinni innen oda. És közben lerombolják a fél bolygót. Kb. ennyi minden Transformers film mondanivalója.
2017 jún 24 szo : 12:09
Az újabban érkezett Michael Bay filmek (lásd Transformes és barátai) nélkülöznek minden mondanivalót és tartalmat. Látványos akcióorgia és cgi az egész, gyenge forgatókönyvvel, ha van.
2017 jún 23 p : 23:52
Nem az a baj egy Michael Bay filmmel, hogy minden felrobban, hanem az, hogy a látványt leszámítva egy nulla. Ezt a RO-ról nem tudnám elmondani.
Online...
Vendégek: 34
Tagok: 0
Ezen a lapon: 13
Tagok: 2008, legújabb: zsolltikka
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...