Itt a 6. évad trailere!
Írta: Kira
2014 február 09 v - 22:36:50
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Miközben arra várunk, hogy elkészüljek az oldal adatbázisának átalakításával, egy új hír látott napvilágot. 2014 január 16-án jelentettük, hogy a német Super RTL TV-csatorna február 15-én kezdi el vetíteni a Klónok háborúja bónusz tartalmát, vagyis a 6. évad elkészült epizódjait. Erről a TV-csatorna hivatalos weboldalán is meglehetett győződni, ám a Lucasfilm és a Disney nem jelentett be semmit arról, hogy sugározva lenne a sorozat a tengerentúlon és a csatorna szóvivője is csak "tervezettről" beszélt.

A hír egyre biztosabbnak látszik, hisz a Super RTL már le is vetítette a sorozat 6. évadának előzetesét, melyet február 15-én kezdenek sugározni 20:15-ös kezdéssel.

Cikk: AT-ST
Írta: Kira
2014 február 08 szo - 17:17:58
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Szép hétvégét Mindenkinek! Owokaleyo újabb cikkel érkezett, a múltkori AT-AT "Birodalmi Lépegetők" után, most a kisebb AT-ST-k kerültek terítékre. Az AT-ST-k szintén ikonikus gépezetek voltak az eredeti trilógiában és bizalmas stílusban „csirke lépegetőként” ismert a formája és a mozgása miatt. Jó szórakozást!

Cikk: AT-ST (Felderítő Terepjáró Lépegető)

[A holnapi nappal átalakítás miatt átmenetileg lezárásra kerül az információs adatbázis!]
Vélemény: Zorba, a hutt visszavág
2014 február 07 p - 19:57:42
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Igen,Paul és Hollace Davids jól lenyúlt az aljára hírhedt sorozatuk harmadik darabjában is, mely kitörölhetetlen emlék marad annak, akinek volt mersze elolvasni . Igyekeztem spoiler nélkül véleményezni. Ti mit gondoltok a regényről? Kibeszélő itt.
Gary Oldmant már felhívták!
Írta: Kira
2014 február 07 p - 11:05:09
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Pontosan 10 évvel azután, hogy Gary Oldman visszautasította a szereplést a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszújában, most újra felhívták, hogy vállalna-e szerepet az új, VII. részben. Miközben a Sky Movies-zal beszélgetett, az új filmjéről a Robotzsaruról, a színész elárulta, hogy "ők (valószínűleg a Disney) már felhívták" egy szerep miatt. Így ez már nem az első alkalom, hogy Oldman neve kapcsolódik a Star Warshoz.

Anno, ha van aki még emlékszik, a 3-ik rész forgatása közben, azt jelentették, hogy Oldmant kirúgták a filmből. Azonban kiderült, hogy Gary kilépett az Amerikai Filmszínészek Szakszervezetének támogatása alól, mert ez a film megsértette a szakszervezeti szabályokat. Úgy volt, hogy a film az Amerikai Filmszínészek Szakszervezetén kívül készül, tehát technikailag semmilyen szakszervezeti színész nem lehetett benne.

Ezután Oldman szóvivője a következőket mondta:

"Gary izgatott volt és már alig várta, hogy a filmen dolgozzon. A bökkenő az volt, hogy a filmet az Amerikai Filmszínészek Szakszervezetének tagjai nélkül csinálták. Ez azt jelentette, hogy Gary illegálisan dolgozott a tengerentúlon. A többi tag iránti tiszteletből és szolidaritásból, nem tudhatta és nem is vette figyelembe a szakszervezete szabályainak megszegését."

[Videós interjú a színésszel a Tovább mögött...]

Tovább...
AT-AT - Birodalmi Lépegető
Írta: Kira
2014 február 06 cs - 15:12:51
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Owokaleyo újabb érdekes cikkel készült el, ami ezúttal nem más, mint a Birodalmi lépegetők, más néven az AT-AT-k. Az eredeti trilógia ikonikus szárazföldi támadó járműve volt, melyről most mindent megtudhattok, ha elolvassátok a cikket. A cikk felkerült az adatbázis Járművek szekciójába is. Jó szórakozást!

Cikk: AT-AT - Birodalmi Lépegető
Film is lesz a Rebelsből
Írta: Kira
2014 február 06 cs - 12:36:27
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A múltkori birodalmi propaganda képeslapok után a héten azt is bejelentették, hogy a Disney Channel-en a Star Wars: Rebels animációs sorozatot egy film és mini-sorozat fogja megelőzni. A JediNews-nak sikerült hozzájutnia egy vállalati levélhez, melyből a következő derült ki:

"Nehéz elhinni, hogy már egy éve annak, hogy megszereztük a rendkívüli Star Wars franchise-t, de jól haladunk a magunk módján, hogy bővítsük az epikus sagát, izgalommal töltsük el a rajongókat és bevezessük az új generáció ikonikus karaktereit egy új izgalmas történettel. A nyilvános spekuláció és várakozás hónapjai után, már bejelentettük a következő film hivatalos megjelenési dátumát, a Star Wars VII. résznek, amely 2015 december 18-a lesz. Eddig megtartottuk a részleteket magunknak, de fel vagyunk villanyozva a történettel és elvagyunk kötelezve, hogy egy hihetetlen filmet csináljunk és a közelgő évben a gyártási lépésekkel fogunk több információt kibocsátani.

Akár a Marvellel, a Star Wars a kreatív lehetőségek gazdag univerzuma a cég számára. Miközben a világ türelmetlenül várja a VII. részt a mozikba, ezen a nyáron bemutatunk egy filmet és a mini-sorozatot a Star Wars: Rebelsből a Disney Channelen, amit majd a sorozat követ a Disney XD csatornán. Egy robusztus Star Wars tartalom kiépítése a különböző platformokra lesz a szerves része a hosszú távú stratégiánknak, hogy felerősítsük a franchise-t a különböző vállalkozási területeken, a vidámparkoktól a fogyasztói termékekig."


Az ugyan eddig is igaz volt, hogy a Disney a Disney Channelen akarja leadni a sorozat első részét, most viszont úgy tűnik, hogy ezt egy nagy film (akár csak a Klónok háborúja esetében) fogja megelőzni, egy mini-sorozattal egyetemben, ráadásul úgy fest, hogy mindezt pár hónappal a széria indulását megelőzően.
Oldal:  1 2 3 ... 234 [235] 236 ... 283 284 285
Legújabb Fórumüzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Kiemelt Téma Hírek, kérdések, kritikák, stb. (Képregények) PAVideoStudio 9824 89 Kira
2017 augusztus 20 vasárnap, 11:52 
Kiemelt Téma Könyvek (Könyvek) Attila 81702 1265 KaleeshDemiGod
2017 augusztus 19 szombat, 12:33 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Könyvek (Csevegő) PAVideoStudio 21673 162 Revan
2017 augusztus 16 szerda, 12:27 
Kiemelt Téma A klónok háborúja: Életre-halálra (Könyvek) PAVideoStudio 328 3 Goten56
2017 augusztus 15 kedd, 08:39 
Nincs új üzenet A Birodalom vége (Könyvek) PAVideoStudio 376 4 SonOfMurglak
2017 augusztus 14 hétfő, 12:02 
Témák: 480 | Válaszok: 5523 | Megtekintések: 912049
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 aug 20 v : 22:41
Sziasztok,
Be vagyok jelentkezve, de néhány képregénynél úgy csinál, mintha nem lennék. Mi lehet a probléma?
2017 aug 20 v : 00:38
szerintetek miért nem tudok letölteni képregényeket? be vagyok jelentkezve meg minden, de úgy veszi, mintha nem lennék :/
2017 aug 18 p : 10:33
Messze még április 1.
2017 aug 18 p : 10:13
És, ha bejelentenék, hogy készül az új Obi-Wan film, főszerepben Adam Sandlerrel!?
2017 aug 18 p : 01:40
Annyira reménykedek benne, hogy a 3. önálló film egy Obi-Wan film legyen... De csak ha Ewan McGregor játssza.
Online...
Vendégek: 16
Tagok: 0
Ezen a lapon: 4
Tagok: 2056, legújabb: Skywalker Laci
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...