Esemény cikkek...
Írta: Kira
2013 június 04 k - 22:08:00
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Újabb fordítót köszönhetünk sorainkban, még hozzá Wookie-t, aki szintén információk fordításával fogja elősegíteni adatbázisunk bővítését.

Első munkájaként felkerült az Események közé: Szeparatista krízis.
A cikk nagy vonalakban összefoglalja a Független Rendszerek Konföderációjának megalakulásához vezető utat.

Ezenkívül 4 rövidebb cikk is felkerült, az egyik a Telosi polgárháború, mely Xanatos apjának Crionnak a hadviseléséről szól. A második a Kol Huroi zavargások, a harmadik a Karthakk megszállása és a negyedik a Caramm V-i polgárháború.

Bár ezek rövid cikkek, azért jó szórakozást kívánunk hozzájuk. ^^
Hirdetés: Star Wars - A Szenátus
Írta: Kira
2013 június 03 h - 19:54:54
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Weboldal: Star Wars - A Szenátus

Fórum alapú szerepjátékunk a yavin-i csata után 11 évvel játszódik, az Új Köztársaság a Thrawn főadmirális hadjárata által okozott súlyos gazdasági válságból igyekszik kilábalni, miközben Mon Mothma főkancellárnak és lojális támogatói bázisának szembe kell néznie a demokrácia évezredes fertőjével: a korrupcióval. Ráadásul nem csupán belső politikai ármánykodások és hatalom iránti sóvárgásuktól túlfűtött szenátorok nehezítik a köztársasági intézmény biztos helyreállítását, némely egyre inkább függetlenedő és jelentősen megerősödő bolygó törekvéseivel is szembe kell nézniük, akik egyre inkább gondolják magukat az Új Köztársaság vezető planétájának, mintsem Coruscant hű szövetségesének.

Játékunkban a Star Wars univerzumának egyik legérdekesebb oldalát vonultatjuk fel, amelynek során a játékosok egy politikai ambíciókkal rendelkező karakter bőrébe bújva manipulálhatják a Galaxis történelmét. A karakterek egy-egy bolygót képviselnek a Szenátusban, amely lehet akár egy már létező, de fiktív, egyedileg megalkotott világ is egyedi gazdasággal, társadalmi hierarchiával, földrajzi adottságokkal. Királyok, kormányzók, császárok: olyan lények, akik vagy önös érdeküktől vezérelve, vagy népük jobb sorsának reményében vállalkoztak arra a küldetésre, hogy a Köztársaság szívébe utazva törvényjavaslataikkal, bizottsági munkáikkal és híressé, vagy épp hírhedté vált felszólalásaikkal öregbítsék az Új Köztársaság történelmét.

Mentesülve a heves lézerkardpárbajoktól Jedik és Sithek között, a fűszer csempészkedéstől a Nal Huttára, olcsó alkudozásoktól a huttoktal a Tatooine-on, ennek a játéknak a célja a karrierépítés, a ravasz helyezkedés, az események háttérből való szövögetése, a szövetségek keresése, a riválisok átverése és kisemmizése, miközben a képviselt, vezetett vagy irányított bolygó érdekeit szem előtt tartva törtetünk fel a Galaxis politikai, üzleti ranglétráján. Mi éles nyelvünkkel párbajozunk, szavakban, mondatokban támadjuk az ellenfelünket, és hasogatjuk fel a rég beforradt sebeket.
KotOR tabletre...!?
Írta: Kira
2013 május 30 cs - 10:19:14
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A Knights of the Old Republic játék idén ünnepli 10. évfordulóját, ennek okán a Star Wars jogokat felvásároló EA megjelenteti a játékot iPadre!

Bár hivatalos közleményt még nem adtak ki, az ING hozzájutott egy példányhoz, mely szerintük 2003 óta elég sokat fejlődött. Egyetlen negatívumként is csak az irányítást hozták fel... Már csak az a kérdés, hogy Androidos társaira is megjelenik-e a játék.

Sok szép órát töltöttünk anno a KotOR világában, most ismét átélhetjük, és ez a verzió biztos futni fog (ugye Windows 7 óta elég sok probléma akadt a PC-s KotOR futtatásával és sokaknak trükközve se sikerült indításra bírniuk) legalábbis azoknak, akiknek iPad-jük van.
Klónok háborúja adatlap...
Írta: Kira
2013 május 27 h - 22:56:12
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Elkészültünk a 2003-as Klónok háborúja animációs sorozat teljes "fő" adatlapjával. Az adatlap részletes információkat tartalmaz a sorozatról, a készítőkről, a kiadványokról és megnyert díjakról. Jó olvasgatást. :] ---> Star Wars: Klónok háborúja

Az adatlapon egyelőre inaktív a Tartalom menü rész, ahová a részek listája, leírása, és egyéb információk bővebb kifejtése kerül majd.
30 éves A Jedi visszatér
2013 május 25 szo - 14:56:00
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
30 éves A Jedi visszatér! Ugyanis 1983. május 25-én mutatták be az űropera befejezésnek szánt részét. Már a címe is elég érdekes. Olvastam, hogy sokan – köztük én is – azt hitték, hogy a Jedi, aki visszatér kizárólag nem más, mint Luke. Viszont nemrég olvastam, hogy valójában akár négyféleképpen is lehet értelmezni a címet. Először is lehet a Jedi Rend, hiszen Luke egyszemélyes hadseregként tudatja a galaxissal, hogy létezik a Rend. Másodjára, a Jedi eszmékre. Harmadjára, Luke-ra, mivel már jedilovagként küzd meg a gonosszal A Birodalom visszavágban elszenvedett vereség után. Végül pedig, Anakinra, mert ő az, aki visszatér a Sötét Oldalról. Így már érthető, hogy miért Hayden izzik neonban az endori ünnepség alatt a 2004-es DVD kiadáson.

[Exklúzív videók és infók a tovább gomb mögött…]

Tovább...
Képregények időrendje...
Írta: Kira
2013 május 24 p - 10:34:17
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Hagy némi kivetni valót maga után, de elkészült a magyarul megjelent Star Wars képregények időrendje, így a Média főmenü alatt is aktív lett a menüpont. A lista egyelőre csak az időpontokat és címeket tartalmazza, adatlapokat nem!

A lista összeállítása a sok nem beilleszthető megjelenés miatt nehézkes volt, így egy-két a témában járatos ember ránézhetne, hogy ne szerepeljen fent téves információ, ha netán lenne ilyen benne. ^^ Ha hibát találtok kérjük jelezzétek és javítjuk!
Oldal:  1 2 3 ... 233 [234] 235 ... 243 244 245
Legújabb Fórumüzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Kiemelt Téma Darth Vader 1: Vader (Képregények) PAVideoStudio 284 10 Próféta
2017 február 20 hétfő, 12:01 
Kiemelt Téma Könyvek (Könyvek) Attila 63930 1167 Revan
2017 február 18 szombat, 05:35 
Kiemelt Téma Adósság (Könyvek) PAVideoStudio 782 12 mgabor27
2017 február 16 csütörtök, 08:16 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Könyvek (Csevegő) PAVideoStudio 13163 142 Revan
2017 február 11 szombat, 07:19 
Kiemelt Téma Ahsoka (Könyvek) PAVideoStudio 902 10 Revan
2017 február 02 csütörtök, 11:38 
Témák: 468 | Válaszok: 5192 | Megtekintések: 741529
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 febr 19 v : 19:05
nem kell sorban olvasni, kezdheted azzal.
2017 febr 19 v : 18:52
Old Republic könyveket sorban kell olvasni, vagy függetlenek egymástól és kezdhetem az Árulással?
2017 febr 19 v : 18:38
Snoke-nak van saját fórumtémája. Érdemes szétnézni a fórumban, mielőtt a chatet tömnénk tele olyan hosszabb eszmefuttatásokkal, melyek rendelkeznek fórummal. Vagy ha meggyőződtetek róla, hogy nincs fórumtémája, nyithattok is egyet.
[Linkelt tartalom]
2017 febr 19 v : 18:13
De ajánlom az Utóhatás 2-t. Sajnos nincs spoileres tag, így nehéz leírni De Snoke elméletnek elmegy.
2017 febr 19 v : 18:11
Remélhetőleg a TLJ-ben kiderül.
Online...
Vendégek: 10
Tagok: 0
Ezen a lapon: 3
Tagok: 1883, legújabb: ghymes
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...