TCW: március 7-én jön angolul az utolsó évad!
Írta: Kira
2014 február 13 cs - 21:06:08
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A háborúnak ezennel vége. Bár németül előbb érkezik, végül a Disney és a Lucasfilm is hivatalosan bejelentette, hogy az utolsó Klónok Háborúja évad március 7-én, pénteken fog bemutatkozni a Netflix-en...

A Galaktikus Köztársaság, a Disney/ABC Television Group, a Lucasfilm, és a Netflix Inc. ma bejelentette a várva várt Emmy-díjas sorozat, a Star Wars: A klónok háborúja utolsó évadjának kizárólag a Netfix tagoknál való sugárzását Amerikában és Kanadában március 7-én, pénteken. A 13 részes új évad kísérője, a "The Lost Missions" résszel lesz teljes a Star Wars: A klónok háborúja saga, ami számos rendezői vágású epizódot tartalmaz, amiket sosem láthattunk a TV-ben és a játékfilmben. Ez a többéves megegyezés a Netflixet az exkluzív előfizetéses szolgáltatójává is teszi az egész Star Wars: A klónok háborújához.

[A folytatáshoz kattints a Tovább gombra...]

Tovább...
Mert kánont teremteni izgalmas
2014 február 12 sze - 17:43:09
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Igaz még csak most buktatták le a legújabb Star Wars: Rebeles karaktert, Kanant, máris egy újabb cikk a látott napvilágot az USA Today-től, ami rengeteg új adatot tartalmaz a közelgő Star Wars: Rebels animációs TV sorozatról - "egy műsor a lázadás korai napjairól, amikor Kanan vezető és a söpredék bandája a Ghost fedélzetén birodalmi csillagrombolókkal harcolnak"...

A Rebels az első eredeti Star Wars képernyős tartalom, amit kiadtak, mióta a Disney 4 milliárd dollárért megvette a Lucasfilmet 2012 októberében. Egy új kor is kezdődik a franchise számára közelgő videojátékokkal, Marvel Comics címekkel és a Star Wars 7. részével, J.J. Abrams egy új filmtrilógiájának kezdetével (ami 2015 decemberében esedékes).

A Rebels hídként szolgál a két trilógia között: A műsor az utóbbi Star Wars előzmény trilógia történései, a 2005-ös 3. rész — A Sith-ek bosszúja, és George Lucas univerzumának, az 1977-es Csillagok háborújának bemutatása között, ami a negyedik "epizód" (most az Egy új remény), ami elindította az eredeti trilógiát.

[A folytatáshoz kattints a Tovább gombra...]

Tovább...
Rebels: Kanan, a cowboy Jedi
Írta: Kira
2014 február 12 sze - 12:37:57
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Napvilágra került a készülő Star Wars: Rebels animációs sorozat első ember karaktere, aki nem más, mint Kanan a cowboy Jedi, aki egy hős harcos, aki remekül bánik az Erővel. Karakterének megjelenése hitelt ad a régebbi pletykának, hisz hangját nem más, mint Freddie Prinze Jr. adja.

Kanan lakat alatt tartja a fénykardját, mióta a Birodalom felemelkedett, helyette sugárvetőt használ és igyekszik elkerülni annak, a rohamosztagosoknak és különösen az Inkvizítornak a figyelmét. A The Ghost legénységének köszönhetően viszont újra átjárja az Erő és felveszi a harcot a birodalmi fenyegetés ellen.

Dave Filoni úgy írja le a karaktert, mint egy cowboy Jedi és az eddigi higgadt Jedi lovagokkal ellentétben, olyan éles a nyelve, mint a kék fénykardcsapásai.

Új koncepció a spin-offoknak?
2014 február 11 k - 21:59:09
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Úgy néz ki, új koncepciót kaptak a spin-off filmek. Az új tervezet szerint elfelejthetjük Boba Fettet, Han Solot, Obi-Want, Jabbat vagy Yodat. Az új Star Wars egyedülálló filmek az 1.-9. részek történetein kívüli karaktereken fognak alapulni. Legalábbis az informátor JediDigger állítása szerint...

A folytatásban megtudhattok részletet, a spin-off filmek időpontjáról, a pletykákat alátámasztó bejelentésekről és arról, hogy miként fog megváltozni az EU szerkezete.

[A folytatáshoz kattints a Tovább gombra...]

Tovább...
Elkészült az új adatbázis kinézet!
Írta: Kira
2014 február 11 k - 20:51:03
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Sziasztok! Feloldottuk a Galaktikus Nyilvántartás körüli ideiglenes zárat, így ismét elérhető a főmenüpontok közül. Az Adatbázis sok változáson ment át, például beolvadt a Színfalak mögött (Backstage) részleg is. Amit fontos megjegyezni, az Események menüpont is 3 részre lett bontva, így a konfliktusok és csaták a Konfliktusok/Csaták alkategória alatt találhatóak, míg az Események főkategória alatt az olyan események vannak, amiknél nem történtek csatározások.

Az inakítvaktól eltekintve, minden Főkategória kattintható és cikkeket tartalmaz, akárcsak az alkategóriák. Használjátok egészséggel az új kinézetet a jövőre nézve. :]
Már szeptemberben véget érhet a még el sem kezdődött forgatás?
Írta: Kira
2014 február 11 k - 10:30:54
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Mai hírünket a HitFix nevezetű weboldal jelentette be, mint megerősített hír, bár még mindig nincs hivatalos megerősítés a Lucasfilm és / vagy a Disney részéről. Az elmúlt napban már ez a második forgatás ütemezési jelentés a VII. részhez. Az előző jelentésben a tényleges időpont; május 19-től augusztus 8-ig szólt. Most a HitFix az alábbiakat állította:

"Több forrásból megerősítették már számunkra, hogy a "Star Wars VII. részének" forgatása május közepére van tervezve és még idén szeptemberre be is fejezik azt, valamint a legtöbb fő casting a filmhez már befejeződött, és számos bejelentés még várat magára. Míg Abrams maga is említette a májusi időpontot a TCA sajtóútján és emiatt sok spekuláció volt a nyári időpontról, de most a teljes gyártási ütemtervet végül megerősítették a számunkra."

Természetesen ezt sem szabad készpénznek venni, de úgy fest mintha egy hivatalos bejelentés már a küszöbön állna.
Oldal:  1 2 3 ... 233 [234] 235 ... 283 284 285
Legújabb Fórumüzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Kiemelt Téma Hírek, kérdések, kritikák, stb. (Képregények) PAVideoStudio 9823 89 Kira
2017 augusztus 20 vasárnap, 11:52 
Kiemelt Téma Könyvek (Könyvek) Attila 81702 1265 KaleeshDemiGod
2017 augusztus 19 szombat, 12:33 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Könyvek (Csevegő) PAVideoStudio 21673 162 Revan
2017 augusztus 16 szerda, 12:27 
Kiemelt Téma A klónok háborúja: Életre-halálra (Könyvek) PAVideoStudio 328 3 Goten56
2017 augusztus 15 kedd, 08:39 
Nincs új üzenet A Birodalom vége (Könyvek) PAVideoStudio 376 4 SonOfMurglak
2017 augusztus 14 hétfő, 12:02 
Témák: 480 | Válaszok: 5523 | Megtekintések: 912043
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 aug 20 v : 22:41
Sziasztok,
Be vagyok jelentkezve, de néhány képregénynél úgy csinál, mintha nem lennék. Mi lehet a probléma?
2017 aug 20 v : 00:38
szerintetek miért nem tudok letölteni képregényeket? be vagyok jelentkezve meg minden, de úgy veszi, mintha nem lennék :/
2017 aug 18 p : 10:33
Messze még április 1.
2017 aug 18 p : 10:13
És, ha bejelentenék, hogy készül az új Obi-Wan film, főszerepben Adam Sandlerrel!?
2017 aug 18 p : 01:40
Annyira reménykedek benne, hogy a 3. önálló film egy Obi-Wan film legyen... De csak ha Ewan McGregor játssza.
Online...
Vendégek: 15
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2056, legújabb: Skywalker Laci
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...