Októberben jön az eddigi legnagyobb Lego Star Wars készlet
2017 augusztus 20 v - 00:17:21
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A Lego bejelentette, hogy október 1-jén kiadják az eddigi legnagyobb Star Wars-készletüket (jelenleg a rekordot az Ezeréves Sólyom gyűjtői verziója tartja 5195 darabbal, mögötte pedig a Halálcsillag két kiadása áll, több mint 3000 darabbal). Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lehet az, sőt, azt sem, hogy melyik filmhez kapcsolódik.

Állítólag már előkészületben a harmadik spin-off, ami Obi-Wanról szól majd
2017 augusztus 20 v - 00:05:13
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A The Hollywood Reporter nemrég megírta, hogy egy forrásuk szerint a harmadik különálló film főszereplője Obi-Wan Kenobi lesz, és a Lucasfilm már ki is szemelt neki egy rendezőt: a színházból a filmrendezésre átnyergelt angol direktort, Stephen Daldryt (Szeméttelep, Rém hangosan és irtó közel, A felolvasó, Az órák, Billy Elliot). nem sokkal később aztán az Entertainment Weekly is lehozta a hírt, kiegészítve azzal, hogy még nagyon korai fázisban van a projekt. Majd a Variety is csatlakozott, és ők is megírták, hogy a forrásaik szerint előkészületben a Kenobi-film.

Mindenképpen hangsúlyozni kell, hogy ezek pletykák, nincs hivatalos infó a a Lucasfilmtől. Viszont az árulkodó jel lehet, hogy három különböző oldal is megírta ezt saját forrásokra hivatkozva.

Az mindenesetre biztos, hogy a közeljövőben számíthatunk a harmadik spin-off témájának bejelentésére.

Azt pedig lehetett sejteni, hogy a stúdión belül téma lehet Obi-Wan esetleges saját filmje, hiszen a Zsivány Egyes rendezője is utalt már rá, hogy szívesen megnézne egy ilyen mozit.

És hát az régóta köztudott tény, hogy Ewan McGregor ezer örömmel öltene újra Jedi-köpenyt.
Battlefront II - Űrcsata előzetes
2017 augusztus 19 szo - 22:09:30
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Az EA munkatársai egy újabb Battlefront II előzetessel ajándékozták meg a Star Wars rajongókat. Az első rész után a játék fejlesztői igéretet tettek, hogy a második rész érák és csataterek tekintetében tágabb lesz elődjénél, ami a látványos űrcsatás előzetes alapján teljesülni látszik. A jövő héten zajló Gamescom rendezvény keretein belül pedig gameplayeket is láthatunk majd ebből a módból.

Vélemény: Qui-gon & Obi-van: Az Aurorient Express
2017 augusztus 18 p - 20:05:22
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Mike Kennedy képregényében Qui-gon és Obi-van egy luxushajó segítségére sietnek, ahol egy nyomozást is lefolytatnak. Igyekeztem spoiler nélkül véleményezni. Ti mit gondoltok a képregényről? Kibeszélő itt.

Új stratégiai játék érkezik mobilra
2017 augusztus 17 cs - 08:24:04
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Az Electronic Arts és a Lucasfilm a napokban jelentette be egy új mobiljáték érkezését, aminek a neve nem lesz más, mint a Star Wars: Rise To Power. A StarWars.com-on már közzétettek egy limitált közleményt a hamarosan megjelenő játékról, aminek pontos dátuma egyelőre ismeretlen, de az Android felhasználók itt feliratkozhatnak a zárt Pre-Alfa tesztjátékra.

Egy apró ismertetőt is olvashatunk a játékról:

"A Star Wars: Rise to Power keretein belül a Birodalom és a megszületendő Új Köztársaság közti harc folytatódik – és a játékosok a teljhatalomért küzdenek. Minden döntés formálja a galaxis sorsát a játékban, mikor a játékosok oldalt választanak, bázist alapítanak és saját csillagflotta építésébe kezdenek.

A játékosok szövetséget alapíthatnak, vagy a már meglévő csoportokhoz csatlakozhatnak, és egy epikus galaktikus háborúban harcba indulnak más játékosokkal a világ bármely pontjáról annak reményében, hogy győztesen jönnek ki belőle. A hatalom úgy érhető el, hogy óvatosan felépített támadásokban túljárunk ellenségeink eszén, valamint ha egy erős koalícióra lépünk más játékosokkal a bizalmuk elnyerésének útján. A Star Wars: Rise to Power játékban a játékosok úgy teljesíthetik be a sorsukat, hogy diplomáciai vagy megtévesztői úton a Birodalom, vagy az Új Köztársaság vezetőivé válnak végül."


Az ismertető alapján úgy hangzik, hogy a játék az endori és a jakkui csata között fog játszódni, amely időszak még nincs teljesen kitaposva.

Forrás: starwarsunderworld.com
Starkiller majdnem felbukkant a Lázadókban
2017 augusztus 16 sze - 09:47:03
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A Star Wars: Lázadók animációs sorozat ékes példája annak, hogy nem kevés elemet vett át és kanonizált a néhai Expanded Universe világából, elég ha csak a TIE-Defenderre, az Interdictor cirkálóra, a Quasar Fire-osztályú cirkáló-hordozóra, vagy éppen Thrawn főadmirálisra és a noghri Rukhra gondolunk.

Sam Witwer, aki A klónok háborújában és a Lázadókban is Darth Maul hangját kölcsönözte, egy Twitch stream keretein belül elárulta, hogy egy igen ismert EU-karakter kis túlzással majdnem átkerült a Lázadók egyik részébe inkvizítorként, aki nem más, mint Galen Marek, azaz Starkiller a The Force Unleashed játéksorozatból (amiben Witwer az Uralkodónak adta a hangját, csakúgy, mint a Lázadók második évadának nyitórészében). Witwer elmondása szerint ezt még annak idején a sorozat rendezőjének, Filoninak vetette fel, akinek a szinkronszínész elmondásából adódóan ez volt a válasza: "Filoni szerint nem igazán illeszkedett bele a képbe, de elgondolkodott rajta, mivel érdekesnek találta".

Aki nem tudná egyébként, ki az a Starkiller, röviden Darth Vader tanítványa volt még a III. és a IV. rész között, akivel a két Sith-nagyúr létrehozatta a Lázadók Szövetségét, hogy a birodalmiak egyben csaphassanak le a forradalmárokra, de Starkillert elárulja mestere és ezért életével fizet. Ez volt az első The Force Unleashed játékban, a második részben már Starkiller klónjának bőrében élhetjük át a kalandokat, aminek végén a lázadók kezére kerítjük Vadert.

Bár úgy tűnik, a Lázadók a második évad végére felhagyott az inkvizítorok kérdésével, még lehet rá esély, hogy a sorozatban viszont látjuk sokak kedvenc karakterét.

Forrás: comicbook.com
Oldal:  [1] 2 3 ... 282 283 284
Legújabb Fórumüzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Kiemelt Téma Hírek, kérdések, kritikák, stb. (Képregények) PAVideoStudio 9768 88 Homokember
2017 augusztus 19 szombat, 10:46 
Kiemelt Téma Könyvek (Könyvek) Attila 81656 1265 KaleeshDemiGod
2017 augusztus 19 szombat, 12:33 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Könyvek (Csevegő) PAVideoStudio 21650 162 Revan
2017 augusztus 16 szerda, 12:27 
Kiemelt Téma A klónok háborúja: Életre-halálra (Könyvek) PAVideoStudio 322 3 Goten56
2017 augusztus 15 kedd, 08:39 
Nincs új üzenet A Birodalom vége (Könyvek) PAVideoStudio 371 4 SonOfMurglak
2017 augusztus 14 hétfő, 12:02 
Témák: 480 | Válaszok: 5522 | Megtekintések: 911705
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 aug 20 v : 00:38
szerintetek miért nem tudok letölteni képregényeket? be vagyok jelentkezve meg minden, de úgy veszi, mintha nem lennék :/
2017 aug 18 p : 10:33
Messze még április 1.
2017 aug 18 p : 10:13
És, ha bejelentenék, hogy készül az új Obi-Wan film, főszerepben Adam Sandlerrel!?
2017 aug 18 p : 01:40
Annyira reménykedek benne, hogy a 3. önálló film egy Obi-Wan film legyen... De csak ha Ewan McGregor játssza.
2017 aug 17 cs : 22:09
Nem nagyon adok hitelt az ilyen híreknek, de ez azért bizakodásra adhat okot: [Linkelt tartalom]
Online...
Vendégek: 24
Tagok: 1, Kira
Ezen a lapon: 8
Tagok: 2054, legújabb: Ahsoka86
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...