A Zsivány Egyes rendezője megnézne egy önálló Obi-Wan filmet
Írta: Darth Law
2016 december 06 k - 08:56:34
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Karakterek százait ismerjük a Star Wars univerzumban, de csak kevés képes vetekedni Obi-Wan Kenobi népszerűségével. A bölcs Jedi mestert a 4. Star Wars epizódban, az Egy új reményben ismerhettük meg Alec Guinness szerethető alakításában. Aztán az előzménytrilógiában Ewan McGregor vette át tőle a szerepet, és hozta el nekünk a fiatalabb Jedi lovagot. Sokak szerint a fiatal Obi-Wan az egyik legjobb dolog, ami az előzmény trilógiában kaptunk.

Az évek során, mióta bejelentették a spin off filmket, a rajongók meglepetten tapasztalják, hogy a stúdió nem készíti el a várva várt Obi-Wan filmet, holott kereslet lenne rá, sőt még McGregor is nyilatkozta, hogy újra elvállalná a főszerepet.
Most, hogy a Zsivány Egyes premierje szinte már karnyújtásnyira van, a pletykák erősődnek. Nemrég felbukkant egy, miszerint azért nem készül saját film, mert a stúdiónak tervei vannak még a karakterrel, aki akár a 8. vagy 9. részben is visszatérhetne.
A napokban az első Spin off film rendezője, Gareth Edwards beszélt arról a Fandango-nak, hogy szívesen megnézne egy önálló Obi-Wan kalandot.

„Őszinte leszek, a Zsivány Egyes körüli időszak a kedvencem. Kapcsolódik az Egy új reményhez. Ha valaki filmet készít ebben az érában – nem gondolom, hogy ez történik, nem avattak be – egy Obi-Wan filmre vevő lennék. A Tatooine-n természetesen. Emlékszem, mikor gyerek voltam, ott akartam felnőni. Bármit megláttam az Eredeti Trilógia időszakában és azonnal készen voltam. Az pedig olyan lenne, mint ha visszakerülnék a gyerekkorba."

Természetesen Edawards-nak is várnia kell még egy kicsit, míg az önálló Obi-Wan film tető alá kerül, de a ComicBook.com-nak adott interjúban Lucas Siegel megosztotta a gondolatait a rendezőről.

„Rendezhetne még Edwarsd filmet? Szerintem igen. Akárkivel beszéltem a hétvégén a színészek, az ILM tagjai közül, mindenki azt mondta, hogy szeretett vele együtt dolgozni. Egyértelmű, hogy a Lucasfilm is érdekelt, hogy újra együtt dolgozzanak és a Star Wars iránti rajongása miatt kétlem, hogy csöngene a telefon, nem venné fel."

Akik követik a Lázadók animációs sorozatot, már egy esetleges felvezetést is végignézhettek, mikor Maul és Ezra összeilleszti a két holokront a 3. évad 2. részében. Bár az kérdés, hogy Maul valóban a remete Jedit látta-e, de ha igen, és azért indul el, hogy felkutassa, akkor azt a sorozat részeként, vagy esetleg egy filmben láthatjuk-e kicsúcsosodni? Mindenesetre van még egy cím nélküli spin off film, ami 2020-ra van betervezve.
Zsivány Egyes: "Megadás" TV reklám
2016 december 05 h - 12:24:38
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Újabb videó, néhány új képkockával:

George Lucas már látta a Zsivány Egyest
Írta: Darth Law
2016 december 05 h - 10:31:00
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Mindenki ismeri a mítoszt, a legendát, az embert, aki a teljes Star Wars univerzum megalkotója. George Lucas egyike az első embereknek, aki láthatta az univerzum első különálló filmjét, a december 15.-én mozikba kerülő Zsivány Egyes – Egy Star Wars történetet.
A napokban Gareth Edwards rendező jelentette be, hogy Lucas látta a filmjét, a nyilatkozatából pedig úgy tűnik, hogy elégedetten távozott.

„Két nappal ezelőtt sikerült megmutatnunk George-nak a filmet, és azóta mindegyikünknek volt telefonhívásunk. Nekem tegnap sikerült vele beszélnem, és nem akarom a szájába adni a szavakat, de őszintén megmondom, hogy most már boldogan halhatok meg. Nagyon szerette a filmet és ez sokat jelent. Megmondom őszintén, és ezt senki ne vegye sértésnek, de számomra az ő véleménye volt a legfontosabb. Persze, a tiétek is fontos, de ő mégis csak egyfajta isten... a síromba fogom vinni azt a beszélgetést. Az ő véleménye jelenti számomra a világot.”

Biztató, hogy most egyből a film mellé állt, nem úgy, mint tavaly, amikor Lucas először nemtetszését fejezte ki Az ébredő Erő megtekintése után, és csak később kezdett a film mellett kampányolni.

Jövő héten végre a nagyközönség is láthatja a következő Star Wars kalandot.

Zsivány Egyes: "Idegenek" rövidfilm
Írta: Kira
2016 december 05 h - 08:37:11
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A hetet rögtön egy Zsivány Egyes rövidfilmmel indítjuk, mely az idegen fajokat hivatott bemutatni és azok jelmezeit, hogy miként készültek:

Star Wars Rebels S03E09 - "An Inside Man" magyar felirat
Írta: Kira
2016 december 04 v - 19:33:32
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Megérkezett a Star Wars Lázadók 3. évadának 9. része, amely az "An Inside Man" (magyarul: Egy belső ember) címet viseli. Aggodalomra semmi ok, hisz az évben még kapunk még egy részt, mielőtt szünetre megy a sorozat. A mai epizódban pedig barátaink visszatérnek a Lothalra, ahol Kanan és Ezra beszivárognak egy helyi gyárba, ahol sokkoló felfedezést tesznek. Eközben Thrawn Főadmirális tovább szövögeti terveit a lázadók leverésére. Jó szórakozást!

Fordította: Werebazs Lektorálta: Fulcrum (SWSaga.Hu)

Star Wars Rebels S03E09: [Torrent] | [Magyar Felirat]Tovább...
Zsivány Egyes: Három új TV előzetest is kaptunk
Írta: Kira
2016 december 04 v - 13:27:13
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A tegnapi nap folyamán három új TV előzetes is érkezett a hamarosan mozikba kerülő filmhez:Tovább...
Oldal:  [1] 2 3 ... 218 219 220
Legújabb Fórumüzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Kiemelt Téma Katalizátor - egy Zsivány Egyes regény (Könyvek) Kira 76 0 -
 
Kiemelt Téma Könyvek (Könyvek) Attila 55627 1080 Revan
2016 november 26 szombat, 01:33 
Nincs új üzenet The New Jedi Order: Vector Prime (Könyvek) owokaleyo1992 101 2 owokaleyo1992
2016 november 24 csütörtök, 09:29 
Nincs új üzenet Gyűjtemények (Rendezvények és Rajongói részleg) Kira 4411 47 Darth Law
2016 november 19 szombat, 08:14 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Könyvek (Csevegő) PAVideoStudio 10151 136 Revan
2016 november 19 szombat, 04:06 
Témák: 465 | Válaszok: 4938 | Megtekintések: 664850
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2016 dec 03 szo : 19:07
Na kik térnek vissza?

[Linkelt tartalom]
2016 nov 28 h : 21:05
2016 nov 28 h : 16:11
Megint közlök egy kis nyilvánvalót:

[Linkelt tartalom]
2016 nov 28 h : 15:50
Én most vettem meg a jegyeket 14-re. A CC-ben majd 16-án nézem.
2016 nov 28 h : 15:24
Nekem haver vette a jegyeket hajnalban. Neki is fél órába telt mire megküldték az emailt, de elvileg megvan.
Online...
Vendégek: 18
Tagok: 1, AmbrusAttila
Ezen a lapon: 5
Tagok: 1731, legújabb: CruuunKekis
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...