Valene Kane játssza majd Jyn Erso anyját a Zsivány Egyesben
Írta: Kira
2016 szeptember 27 k - 08:31:09
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Egy újabb színész erősítette meg szerepét a közelgő Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet című filmben. Valene Kane, akinek egyik ismertebb szerepe a Hajsza című sorozatban volt, a Belfast Live-nak beszélt a szerepről és elárulta, hogy ő játssza Lyra Erso karakterét a Zsiványban. Lyra nem más, mint a főszereplő Jyn anyja, akivel a rajongók elsőként majd a Star Wars: Catalyst (James Luceno) című könyvben találkozhatnak, mely előzménye a filmnek. Kane azt nyilatkozta a Belfastnak, hogy Star Warst nézve nőtt fel és sose hitte volna, hogy ez megtörténhet, amíg ott nem volt az izlandi forgatáson.

A Zsivány Egyes lesz az első Star Wars, amiben visszaemlékezéseket, más szóval flashback-eket kapunk és mivel Kane fiatalabb még külsőre is, mint a főszereplő Felicity Jones, így az ő szerepe feltehetőleg egy ilyenben lesz. Igazolja ezt az is, hogy Mads Mikkelsen, aki Jyn apját, Galen Ersot alakítja a filmben, azt nyilatkozta, hogy több jelenetet forgattak egy fiatal Jyn-nel is, melyeket Izlandon vettek fel.Tovább...
Star Wars Rebels S03E01 - "Steps Into Shadow" - Magyar felirat
Írta: Kira
2016 szeptember 26 h - 19:49:39
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Megérkezett a Star Wars Lázadók animációs sorozat 3. évadának első dupla része (hivatalosan: S3.E00-E01), melyet a tegnapi este folyamán vetítettek le a Disney XD csatornán. A lothali lázadók története tovább folytatódik egy kisebb időugrást követően, ahol is Ezra egy mentő akciót szervez a legénység régi barátjának, Hondo Ohnakanak a megmentésére. Eközben a zseniális stratéga a Birodalom oldalán, Thrawn Főadmirális megfogadja, hogy szétzúzza a lázadókat. Az epizódot a lenti linkre kattintva tölthetitek le. Amint elérhető lesz a magyar felirat, a hírt frissíteni fogjuk.

Fordította: Werebazs Lektorálta: Fulcrum (SWSaga.Hu)

Star Wars Rebels S03E01: [Torrent] | [Magyar felirat]

Lázadók: Tarkin és Pryce
2016 szeptember 24 szo - 19:18:40
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Amerikában ma este adják le a sorozat harmadik évadját felvezető hosszú epizódot - ebből kaptunk még egy részletet, amelyben végre megszólal Lothal többször emlegetett kormányzója, Arihnda Pryce is:

Infók a Zsivány Egyes még ismeretlen karaktereiről
Írta: Kira
2016 szeptember 24 szo - 02:12:13
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Néhány új információ látott napvilágot a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet azon karaktereiről, akiket eddig még nem mutattunk be nektek. Ezeket hivatalos leírásokban tették közzé, amik bár rövidek, mégis érdekesek és informatívak lehetnek. Ilyen karakter a lázadó kommandós Pao, a fehér szőrmók Moroff, a Scarif bolygó rohamosztagos parancsnoka és a lebegő tank vezetője. Lássuk őket:Név: Moroff
Faj: Gigori
Leírás: Moroff előszeretettel keresi a harci zónákat, ahol jó pénzért eltudja adni testi és tűzerejét, annak akinek szüksége van rá. A hatalmas gigori zsoldos úgy van vele, hogy egy ilyen nagydarab tüzér jó pénzt kereshet.

Tovább...
Filoni a Lázadók 3. évadjáról
2016 szeptember 23 p - 23:04:55
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Dave Filonit kérdezték arról, hogy mikre lehet számítani a sorozat következő, hamarosan induló évadjáról. Több érdekes válasza is volt (ezek konkrétan spoilert nem tartalmaznak, inkább csak általánosságok a történetről):

- Most már arról fog szólni a sorozat, amiről a cím alapján sokan azt hitték, hogy már az elejétől szólni fog: azaz itt már a Lázadóknak sok hajója lesz, és sok űrcsatát láthatunk majd. Az egyik téma éppen az lesz, hogy a karaktereknek, akik a nézőkkel együtt csöppennek ebbe az új helyzetbe - hogy már valami nagyobbnak a részei - fel kell ezt dolgozni, meg kell birkózni az új szituációval.

- Ezra alapvetően úgy áll a Holocronhoz, hogy ő képes kezelni a benne levő tudást. Arra akarja használni, hogy erősebb legyen, és megvédhesse a többieket. Úgy érzi, hogy ami Ahsokával és Kanannal történt, az azért volt, mert ő nem volt elég erős. Szóval hiszi, hogy jóra használhatja ezt a tudást.

- A Bendu az Erő Világos Oldalás "Ashla"-nak, a Sötét Oldalt "Bogan"-nak nevezi. Ezek az elnevezések még Lucastól származnak. Az eredeti, legelső Star Wars-forgatókönyvében, ami a hetvenes évek közepén született, ezeket a kifejezéseket használta - de később elvetette őket. Filoniék most azért vették ezeket elő, hogy azt éreztessék vele, hogy az Erőben való hit régi dolog, és hogy régebben más kifejezéseket használtak ennek a vallásnak a követői - és persze vannak olyanok, akik a régi hiteket, régi szokásokat követik. Ilyenek a lasatok is, akik, mint egy korábbi epizódból kiderült, szintén az "Ashla" nevet használják a Világos Oldalra.

Tovább...
Vélemény: TOR: Az elveszett csillagok
2016 szeptember 23 p - 20:04:23
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Alexander Freed a The Old Republic képregény-sorozat harmadik kötetében Theron Shant bízza meg egy küldetéssel. Igyekeztem spoiler nélkül véleményezni. Ti mit gondoltok a képregényről? Kibeszélő itt.

Oldal:  [1] 2 3 ... 193 194 195
Legújabb Fórumüzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Nincs új üzenet Star Wars Klubnap (Rendezvények és Rajongói részleg) Kira 1493 17 owokaleyo1992
2016 szeptember 27 kedd, 09:30 
Kiemelt Téma Tarkin (Könyvek) PAVideoStudio 661 13 owokaleyo1992
2016 szeptember 26 hétfő, 09:23 
Kiemelt Téma Star Wars: Rebels (2014) (Star Wars: Rebels (2014)) Kira 14457 224 mgabor27
2016 szeptember 25 vasárnap, 10:55 
Nincs új üzenet Padmé Amidala (Személyek) Kira 927 31 Revan
2016 szeptember 20 kedd, 06:12 
Nincs új üzenet Új hajnal (Könyvek) PAVideoStudio 544 6 owokaleyo1992
2016 szeptember 19 hétfő, 11:02 
Témák: 461 | Válaszok: 4827 | Megtekintések: 627179
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2016 szept 23 p : 11:41
A Külső űr egy felnőtt regény, elég drámai.
2016 szept 22 cs : 18:23
de akkor nem gyerekeknek íródott,gyerekeknek fogalmazatt,képekkel teletűzdelt, könyvek ugye? olyan mint az összes többi,úgy értem?
2016 szept 20 k : 13:42
A Külső űr nekem nem tetszett igazán. Szerintem nem jól kezelte a szerző Kenobinak az erőhöz és a sötét oldalhoz való viszonyát. És többet is ki lehetett volna hozni ebből a sztoriból.
2016 szept 20 k : 07:34
@zorko: Szerintem érdemes elolvasni, mert sok háttértörténetet megtudunk a filmek világáról, de ehhez meg kell ám szenvedni érte, mikor Kenobi és Organa akcióját olvassuk. Én egyszer olvasósnak mondanám. Amúgy itt a részletes beszámolóm a könyvről: [Linkelt tartalom]
2016 szept 19 h : 23:06
Hát a Legends folytonosság része, szóval oda beleillik, de a jelenlegi kánonhoz nincs köze.
Online...
Vendégek: 6
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1640, legújabb: Imperial Clone
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...