Itt a Razor's Edge borítója

razors_edge_cover.png

Az io9.com közétette Martha Wells Star Wars regényének borítóját. A regény - melynek címe Razor’s Edge - egy három kötetből álló sorozat, az Empire and Rebellion első kötete. Az írónőnek ez az első Star Wars könyve. A Lázadók egyik emblematikus figurája, Leia hercegnő játssza a főszerepet, de újdonsült barátai, Luke Skywalker és Han Solo is felbukkannak. A történet az első Halálcsillag felrobbantása után játszódik [a wookieepedia szerint kb. YU 2-ben – a szerk.].

A regény tartalma: Leia Organa hercegnő éppen küldetést teljesít a Lázadók Szövetségének megbízásából, amikor birodalmiak támadják meg. Ekkor ő, Han és Luke csak magukra számíthatnak, miközben versenyt futnak az idővel kalózokkal működnek együtt és árulókkal kötnek üzletet, hogy titokban tartsák a Lázadók döntő találkozóját.

A sorozat másik két kötete közül az egyikben Han, míg a másikban Luke lesz a főszereplő. James S. A. Corey írja a Hanról szóló regényt, míg Kevin Hearne a Luke-ról szólót. A 256 oldalas Razor’s Edge a Del Rey gondozásában október 1-én fog megjelenni.

Szerintem penge lett a borító. Nektek hogy tetszik? Várjátok már a regény(eket), angolul el fogjátok olvasni (őket)?

Razors Edge

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo