EA szerződés

eastarwars.jpg
Frissítés: Az EA ügyvezető elnöke, Larry Probst ma - 2013.05.08-án - nyilatkozta, hogy 2014 áprilisa előtt nem lesz új Star Wars játék. Frissítés vége!

A starwars.com nyilvánosságra hozta, hogy az Electronic Arts többéves licenc-szerződést kötött a Lucasfilmmel és a Disney Interactive-vel és így kizárólagos fejlesztő lesz a főbb játékpiacokon: konzol, PC, tablet és mobil. Még nem tudjuk, milyen távra szól a szerződés, de az EA (mely magában foglalja a BioWare-t – a népszerű Knights of The Old Republic és a The Old Republic MMO gyártója – úgy, mint más EA stúdiókat – DICE és Visceral) lesz nagyjából az egyetlen Star Wars fejlesztő, kivétel ez alól a Disney Interactive néhány játéka. A Lucasfilm elnöke Kathleen Kennedy szerint ésszerű választás volt, mivel a legfontosabb az volt, hogy találjanak valakit, akit rendszeresen szállítja a rajongóknak a játékokat. A Disney Interactive új Star Wars játékokon fog dolgozni (mobil,tablet, online).

„Ez a megegyezés bizonyítja minőségi játék élmény megteremtése iránti elkötelezettségünket. Együttműködve a világ egyik elsőrangú játékfejlesztőivel megengedhetjük magunknak, hogy új Star Wars ínyencségeket hozzunk a rajongóknak világszerte” – mondta John Pleasants, a Disney Interactive társelnöke.

Vajon itt is az várható, mint film fronton? Csak nehogy a minőség rovására menjen. Mi a véleményetek?

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo