Fórumok
STAR WARS Media.Hu - HírPortál :: Fórumok :: STARWARSMedia.Hu - Média Központ :: Képregények
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Darth Vader 3: A shu-toruni háború
Moderátorok: Kira, Vegi, Attila, PAVideoStudio
Szerző Üzenet
PAVideoStudio
2017 július 14 péntek, 05:00

Regisztrált tag #107
Regisztrált: 2013 április 09 kedd, 12:18
Üzenetek: 924
Adatlap: [Részletek...]

A Shu-Torun lakói fellázadtak, és ezt a Birodalom semmiképpen sem tűrheti el. Darth Vadernek jut a feladat, hogy egy csapásmérő erőt vezessen a bolygó ellen és ezzel esélyt kap rá, hogy visszaférkőzzön a császár kegyeibe is. De vajon kik fognak Vader mellé állni a háborúban? Ismét bizonyítást nyer, hogy az ő oldalán harcolni sokkal bölcsebb, mint ellene fordulni. Ez az a lecke, amit a Shu-Torun ércbáróinak még meg kell tanulniuk...


[ Módosítva 2017 július 14 péntek, 09:23 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Revan
2017 december 02 szombat, 06:54
Regisztrált tag #29
Regisztrált: 2013 február 14 csütörtök, 11:18
Üzenetek: 782
Darth Vader: A shu-toruni háború
A Darth Vader sorozat folytatja a Vader lezuhan eseményeit. A Shu-Torun bolygó a Birodalom egyik legfontosabb érc- és ásványlelőhelye, a birodalmi építkezési politika kiemelt helyszíne. A planéta nagyon hangulatos, kissé a Mustafar-ra emlékeztetett. A bolygó ércbárói lázadozni kezdenek, ezért Vader ide utazik, hogy rendet tegyen. A kötetben az első éves különszám és a 16-19. számok kaptak helyet. A Sith Sötét Nagyurának kétszer is rendet kell tennie.
Első alkalommal a király az egyik legfőbb cselszövő. A bolygó uralkodója majdnem csapdába csalja Vadert. Még legkisebb lányát is hajlandó feláldozni a szent cél érdekében. A Sith Nagyúr képességei meglepik a Shu-Torun arisztokratáit. Különösen emlékezetes volt, ahogy Vader megtáncoltatja az öntelt Rubix bárót. Triplazéró és Beetee aktívan kiveszik a részüket a királyi család kiirtásából. Fekete humoruk valahogy morbid és megkapó egyszerre. Trios Vader csatlósává válik, Megretten Alderaan sorsa miatt és végül behódol a Birodalomnak. Nagyszerű felvezető volt a négy részes háborúhoz.
A 16-19. számok foglalkoznak ténylegesen a shu-toruni háborúval. Az ércbárók tovább folytatják lázadásukat, élükön Rubix báróval. Vader ezúttal katonai erővel és Cylo teremtményeivel érkezik a lávafolyamokkal teli planétára. A háború eseményei elég akció dúsak. Voidgazer elpusztít egy fúrócitadellát, ami kétségbe ejti Triost. Az új királynő emlékezteti Vadert, meg kell adnia neki a kellő tiszteletet, különben a bárók mindig lázadozni fognak ellene. Vader ki nem állhatja Cylo harcosait. Aiolin és Morit kezdetben igyekeznek bizonyítani. Cylo elkezdi kimutatni a foga fehérjét. Megpróbálja az ércbárók kezére adni Vadert. A Sith lovag keményen kivágja magát a csapdából. A Morit és Aiolin elleni fénykardpárbaj nagyon látványos és élvezetes. Morit árulása kellően megdöbbentő. Aiolin sorsa Vadert valószínűleg erősen emlékeztette a mustafari eseményekre. Végül Rubix bukása után sikerült pacifikálni a bolygót. Minden készen áll a sorozat záró történetszálára.

Kiváló lett a történet. Salvador Larroca rajzai megint lenyűgözőek. Leinil Yu rajzai egész jók. Ötös.
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System