Fekete piac - STAR WARS Media.Hu - HírPortál
Fekete piac
Üdvözöllek Utazó a Fekete piac oldalán. Utazásaid során olyan tárgyakat és értékeket szedtél össze melyek számodra már értéktelenné váltak? A Fekete piac a te helyed, itt mindentől megválhatsz, ha van rá vevő. Nincs más dolgod, mint feltölteni az eladásra kínált könyveid, dvd-éid, játékaid, figuráid és megadni a szükséges paramétereket, az árat és az elérhetőséged.

Ne feledd, ha a tárgyat megvette valaki, törölnöd kell a piactérről! Törlés vagy érdeklődés hiányában a termékek a feltöltéstől számolva 90 nap után járnak le és tünnek el a listáról.
Kellemes vásárlást és eladást.
Kategóriák
logo
Kategória Rövid leírás Alkategóriák
Egyéb Eladásra kínált bármely az előző kategóriákba nem beférő Star Wars termékek kategóriája, melyek lehetnek újak vagy használtak. Minden használt terméknél jelezd a károsodás mértékét. - Egyéb (0)
- Kártya (0)
- Kosztüm felszerelés (0)
- Plüss (0)
- Ruházati kellék (0)
- Számítógépes kiegészítő (0)
Film Eladásra kínált Star Wars filmek kategóriája, melyek lehetnek újak vagy használtak. Minden használt terméknél jelezd a károsodás mértékét. - Blu-ray (0)
- DVD (0)
- Kazetta (0)
Játék Eladásra kínált eredeti Star Wars játékok kategóriája, melyek lehetnek újak vagy használtak. Minden használt terméknél jelezd a károsodás mértékét. - Egyéb (0)
- PC (0)
- Play Station (0)
- xBox 360 (0)
Képregény Eladásra kínált Star Wars képregények kategóriája, melyek lehetnek újak vagy használtak. Minden használt terméknél jelezd a károsodás mértékét. - Használt (0)
- Új (0)
Könyv Eladásra kínált hivatalos és nem hivatalos Star Wars regények kategóriája, melyek lehetnek újak vagy használtak. Minden használt terméknél jelezd a károsodás mértékét. - Használt (0)
- Új (2)
Modell Eladásra kínált Star Wars modellek, figurák, makettek kategóriája, melyek lehetnek újak vagy használtak. Minden használt terméknél jelezd a károsodás mértékét. - Egyéb (0)
- Figura (0)
- Makett (0)
Zene Eladásra kínált Star Wars zenei cd-k, dvd-k, kazetták kategóriája, melyek lehetnek újak vagy használtak. Minden használt terméknél jelezd a károsodás mértékét. - Film (0)
- Sorozat (0)
Felhasználási feltételek