A Jedi fegyvere - Luke Skywalker kalandja
The Weapon of a Jedi: A Luke Skywalker Adventure

Szerző(k): Jason Fry
Amerikai Megjelenés: 2015
Magyar Megjelenés: 2015
Kiadó(k): Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
Oldalszám: 186
Kötés: Keménykötéses
Rész: 2/3
Idővonal: YU 0
Megrendelés: [Részletek...]
Fórum: [Kibeszélő...]


A Jedi fegyvere - Luke Skywalker kalandja egy ifjúsági regény, amely a Journey to Star Wars: The Force Awakens projekt részeként jelent meg.

Fülszöveg:

EBBEN A TELJESEN ÚJ TÖRTÉNETBEN ISMÉT IZGULHATUNK LUKE SKYWALKERÉRT!

A cselekmény a Star Wars: Új remény és a Star Wars: A Birodalom visszavág című filmek közötti időszakban játszódik. Luke egy rejtélyes bolygóra érkezik, ahol az Erő segítségével meg kell mentenie egy fiatal lány életét, és túl kell élnie a párviadalt, amit az új, korábban ismeretlen ellenfelével vív…

A történetben olyan fontos információkat is megtudhatunk, amelyek a STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐ című VII. epizód cselekményéhez szorosan kapcsolódnak.

A védőborító kihajtható fülein olvasható szöveg:

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...

A LÁZADÓ SZÖVETSÉGE pusztító csapást mért a rettegett Halálcsillagra, de a galaxis máig a polgárháborút nyögi. A birodalmi csillagflotta mindenhol üldözi a lázadókat.

LUKE SKYWALKERT, a Halálcsillagot elpusztító pilótát hősként ünneplik, miközben ő csakis azt keresi, hogy X-szárnyúja műszerfala mögül hol segíthet a szabadságharcosoknak, és miként szolgálhatja a Szövetséget.

Miközben a Vörös Osztag kötelékében repül, Luke mozgást érez az Erőként ismert rejtélyes energiamezőben. A farmerfiúból lett vadászpilóta elkezdi gyanítani hogy a sors egy másik ösvényt jelölt ki a számára...

Jason Fry többek között a The Jupiter Pirates című sorozat szerzője, de emellett több mint 30 olyan regény, novella és egyéb alkotás szerzője vagy társszerzője, melyek a messzi-messzi galaxisban játszódnak. Ilyen a Star Waras: The Essential Atlas és a négy részből álló Servants of the Empire sorozat. Brooklynban, New Yorkban él feleségével és kisfiával, valamint körülbelül egy tonnányi Star Wars-termékkel.

Phil Noto a Walt Disney Feature Animation cégnél dolgozott, ahol olyan filmekben vett részt, mint az Oroszlánkirály, a Pocahontas, A Notre-Dame-i toronyőr, Mulan, valamint a Lilo & Stitch. 2001-ben kezdte el képregényes karrierjét, amikor a DC Comics Birds of Prey című sorozatán dolgozott. Azóta számtalan projektben vett részt, többek között a Danger Girl, a Jonah Hex, a Bosszúállók, az Uncanny X-Force, az X-23, a The Infinite Horizon és legutóbb a Marvel Fekete özvegy munkálataiban.


PAVideoStudio videókritika:
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 nov 18 szo : 21:21
Azt, hogy mi lehetne magyarul, azt nemtudom, de angolul megpróbálhatnánk alternatív címeket kitalálni, pl.: Life of the smuggler, The hero works in Solo (Aztán találkozik Csubival)...
2017 nov 17 p : 20:04
Egyébként mi más lenne?
2017 nov 17 p : 19:48
Én mondjuk gondoltam.
2017 nov 17 p : 18:56
A Solo film magyar címe, Solo: Egy Star Wars történet lesz
2017 nov 17 p : 15:43
Közzétettem a cskh.atw.hu oldalon George Lucas: Csillagok háborúja regényének rajongói, újraírt változatát: Egy új remény címmel.
Online...
Vendégek: 20
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2137, legújabb: Dudu77
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...