Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Írta: Kira
2016 január 14 cs - 19:47:20
Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
Manapság már divattá vált a sötét tónus alkalmazása a filmekben, de tudjuk, hogy a Star Wars esetében ez a két legjobb részt eredményezte. Elég, ha csak A Birodalom visszavágra, vagy A Sith-ek bosszújára gondolunk. Független attól, hogy ki, mit gondol a fenti filmekről, vagy Az ébredő Erőről, az biztos, hogy a VIII. rész számos kérdést fog megválaszolni és nyilván számos újabbat fog feltenni.

Kicsoda Rey? Vajon Jedi lesz? Mit takar Kylo Ren kiképzése? Kicsoda Snoke? Rey és Finn egymásba habarodik, vagy Finn és Poe habarodik egymásba? Mindenesetre a Finnt alakító John Boyega szólta el magát nem rég a sötét tónussal kapcsolatban:

"Éppen most kezdtünk el a Star Wars VIII-on dolgozni, ezért most ismét titoktartásba burkolózom. De remek. Sokkal sötétebb lesz, ezért izgatottak is vagyunk."

Boyega emellett elhintett egyet s mást a karakterével kapcsolatban, többek között, hogy többet láthatjuk majd harcolni legközelebb.

"Az ébredő Erőt csak felvettük jelenetről jelenetre. A következő film a részemről sokkal fizikálisabb lesz, szóval több időt tölthetek majd az edzőteremben."

Akárhogy is legyen, a következő epizód sok szempontból rokonságot mutat a Saga sokak által kedvelt filmjével, A Birodalom visszavággal, nem csak a középső rész mivolta miatt, hanem mert a forgatókönyvért is felelős Rian Johnson képében egy igazi szerzői filmes áll a széria élére, hasonlóan, mint annak idején Irvin Kershner.

Az ébredő Erőt jegyző J.J. Abrams egy barátja szerint a következőt mondta a VIII. rész forgatókönyvéről: "Annyira jó, hogy bánom, hogy nem én rendezem."

Sőt, a Rey-t alakító Daisy Ridley is elismerően beszélt a róla pár hete. A Star Wars VIII. részére jövő májusig várnunk kell. Addig be kell érnünk az első spin-offal, a Halálcsillag terveinek ellopása körül zajlódó Rogue One-al, aminek első előzetese a májusban érkező Amerika kapitány 3. részével debütálhat.

Ti várjátok már a következő filmeket?

[Beküldte Darth Law]
Ami még érdekelhet:
Hozzászólás
Hozzászólás: 3
Regisztrált: 2015 ápr 26 v : 22:17
[ Klón katona / Clone trooper ]
Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 14 cs : 20:31
Nincs különösebb bajom a melegekkel, de remélem nem húzzák meg a 8ik részben ezt a témát. Ezen kívül azt várom a legjobban,hogy Luke papa fénykardozni tanítja Rey-t. Ilyet még egyik film sem mutatott. Jaaa és mééég több Snooooke-ot.

Hozzászólás: 891

Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 15 p : 07:39
engem inkább Kylo kiképzése érdekelne... Jedik tanítását láttuk már, de hogy a Sötét Oldalon milyen a kiképzés, azt még nemigen...

Hozzászólás: 812

Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 15 p : 13:33
A filmben vkinek levágják a kezét, vkit lefagyasztanak, vki bejelenti, hogy vkinek a vkije. Snoke-ra sztem a magyarázatot csak a 9. részben kapjuk meg.

Hozzászólás: 3
Regisztrált: 2015 ápr 26 v : 22:17
[ Klón katona / Clone trooper ]
Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 15 p : 14:21
Na annak tényleg nem örülnék,ha a Birodalom Visszavágot is "lekopizzák" A sötét oldallal kapcsolatban még a Ren lovagjai érdekelnek igazán, hogy kik is ők,mi a céljuk,ha egy olyan közegben láthatjuk őket, mint Rey látomásában az átadná a sötét fílinget. Snoke-ot amúgy nem tudom elképzelni egy fénykarddal csapkodó valakinek, de majd kiderül

Hozzászólás: 703
Regisztrált: 2013 dec 17 k : 20:31
[ Star Wars Történész ]
Válasz: Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 15 p : 18:16
Örülnék ha egy kicsivel többet tudnánk meg az Ellenállásról. Vajon van rendes földi hadseregük? Ha igen, mennyit változtak 30 év alatt?

Hozzászólás: 375

Válasz: Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 15 p : 20:26
Az Uralkodó sem hadonászott fénykarddal az original trilogy-ban. Szerintem Snoke sem fog. Bár nekem baromira tetszett a 7. rész, azért bízom benne, hogy nem a régebbi részek ismétlését kell majd néznem, mert egyszer lenyeltem, de másodszor már nekem is szemet szúrna.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 okt 17 k : 19:00
Sokat gondolkodhattak rajta.
2017 okt 17 k : 18:28
Igazán kreatív címet kapott a Han Solo mozi

[Linkelt tartalom]
2017 okt 17 k : 18:20
[Linkelt tartalom]

Elvileg ma este lesz kész a Rebels első két részének fordítása, igyekszünk feltenni nektek. Figyeljétek a facebook lapunkat.
2017 okt 17 k : 17:41
ncore-n sincs még felirat
2017 okt 17 k : 17:32
Most látom hogy ott offline most a fórum.
Online...
Vendégek: 27
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2105, legújabb: Princess
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...