Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Írta: Kira
2016 január 14 cs - 19:47:20
Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
Manapság már divattá vált a sötét tónus alkalmazása a filmekben, de tudjuk, hogy a Star Wars esetében ez a két legjobb részt eredményezte. Elég, ha csak A Birodalom visszavágra, vagy A Sith-ek bosszújára gondolunk. Független attól, hogy ki, mit gondol a fenti filmekről, vagy Az ébredő Erőről, az biztos, hogy a VIII. rész számos kérdést fog megválaszolni és nyilván számos újabbat fog feltenni.

Kicsoda Rey? Vajon Jedi lesz? Mit takar Kylo Ren kiképzése? Kicsoda Snoke? Rey és Finn egymásba habarodik, vagy Finn és Poe habarodik egymásba? Mindenesetre a Finnt alakító John Boyega szólta el magát nem rég a sötét tónussal kapcsolatban:

"Éppen most kezdtünk el a Star Wars VIII-on dolgozni, ezért most ismét titoktartásba burkolózom. De remek. Sokkal sötétebb lesz, ezért izgatottak is vagyunk."

Boyega emellett elhintett egyet s mást a karakterével kapcsolatban, többek között, hogy többet láthatjuk majd harcolni legközelebb.

"Az ébredő Erőt csak felvettük jelenetről jelenetre. A következő film a részemről sokkal fizikálisabb lesz, szóval több időt tölthetek majd az edzőteremben."

Akárhogy is legyen, a következő epizód sok szempontból rokonságot mutat a Saga sokak által kedvelt filmjével, A Birodalom visszavággal, nem csak a középső rész mivolta miatt, hanem mert a forgatókönyvért is felelős Rian Johnson képében egy igazi szerzői filmes áll a széria élére, hasonlóan, mint annak idején Irvin Kershner.

Az ébredő Erőt jegyző J.J. Abrams egy barátja szerint a következőt mondta a VIII. rész forgatókönyvéről: "Annyira jó, hogy bánom, hogy nem én rendezem."

Sőt, a Rey-t alakító Daisy Ridley is elismerően beszélt a róla pár hete. A Star Wars VIII. részére jövő májusig várnunk kell. Addig be kell érnünk az első spin-offal, a Halálcsillag terveinek ellopása körül zajlódó Rogue One-al, aminek első előzetese a májusban érkező Amerika kapitány 3. részével debütálhat.

Ti várjátok már a következő filmeket?

[Beküldte Darth Law]
Ami még érdekelhet:
Hozzászólás
Hozzászólás: 3
Regisztrált: 2015 ápr 26 v : 22:17
[ Klón katona / Clone trooper ]
Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 14 cs : 20:31
Nincs különösebb bajom a melegekkel, de remélem nem húzzák meg a 8ik részben ezt a témát. Ezen kívül azt várom a legjobban,hogy Luke papa fénykardozni tanítja Rey-t. Ilyet még egyik film sem mutatott. Jaaa és mééég több Snooooke-ot.

Hozzászólás: 801

Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 15 p : 07:39
engem inkább Kylo kiképzése érdekelne... Jedik tanítását láttuk már, de hogy a Sötét Oldalon milyen a kiképzés, azt még nemigen...

Hozzászólás: 799

Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 15 p : 13:33
A filmben vkinek levágják a kezét, vkit lefagyasztanak, vki bejelenti, hogy vkinek a vkije. Snoke-ra sztem a magyarázatot csak a 9. részben kapjuk meg.

Hozzászólás: 3
Regisztrált: 2015 ápr 26 v : 22:17
[ Klón katona / Clone trooper ]
Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 15 p : 14:21
Na annak tényleg nem örülnék,ha a Birodalom Visszavágot is "lekopizzák" A sötét oldallal kapcsolatban még a Ren lovagjai érdekelnek igazán, hogy kik is ők,mi a céljuk,ha egy olyan közegben láthatjuk őket, mint Rey látomásában az átadná a sötét fílinget. Snoke-ot amúgy nem tudom elképzelni egy fénykarddal csapkodó valakinek, de majd kiderül

Hozzászólás: 685
Regisztrált: 2013 dec 17 k : 20:31
[ Star Wars Történész ]
Válasz: Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 15 p : 18:16
Örülnék ha egy kicsivel többet tudnánk meg az Ellenállásról. Vajon van rendes földi hadseregük? Ha igen, mennyit változtak 30 év alatt?

Hozzászólás: 342

Válasz: Sötétebb lesz a Star Wars VIII. rész
Beküldve: 2016 jan 15 p : 20:26
Az Uralkodó sem hadonászott fénykarddal az original trilogy-ban. Szerintem Snoke sem fog. Bár nekem baromira tetszett a 7. rész, azért bízom benne, hogy nem a régebbi részek ismétlését kell majd néznem, mert egyszer lenyeltem, de másodszor már nekem is szemet szúrna.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 jún 28 sze : 20:07
Állítólag Jabba is feltűnik majd a HS filmben - milyen meglepő. De nem CGI, hanem habszivacs bábként.

[Linkelt tartalom]
2017 jún 25 v : 13:06
oké
2017 jún 25 v : 13:01
Ez így, ebben a formában nem teljesen igaz. A Transformers filmeknek van forgatókönyve, sőt története is. A gond az, hogy minden rész ugyanarról szól, csak átvariálva (mint a legtöbb SWU mű - teszem hozzá). Van egy fiatal főhős, aki belekeveredik a robotok háborújába. Van egy hős katona, aki harcol mellette. Van egy rejtélyes tárgy, amit meg kell szerezni, majd el kell vinni innen oda. És közben lerombolják a fél bolygót. Kb. ennyi minden Transformers film mondanivalója.
2017 jún 24 szo : 12:09
Az újabban érkezett Michael Bay filmek (lásd Transformes és barátai) nélkülöznek minden mondanivalót és tartalmat. Látványos akcióorgia és cgi az egész, gyenge forgatókönyvvel, ha van.
2017 jún 23 p : 23:52
Nem az a baj egy Michael Bay filmmel, hogy minden felrobban, hanem az, hogy a látványt leszámítva egy nulla. Ezt a RO-ról nem tudnám elmondani.
Online...
Vendégek: 38
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2008, legújabb: zsolltikka
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...