Új fénykardszín debütálhat Az utolsó jedikben, új infó Snokeról és a filmzenéről
2017 december 05 k - 15:54:35
Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
Nemrégiben egy új cikk jelent meg, többek között a VIII. epizód fénykardjairól, mely szerint valami egészen új dolgot fogunk tapasztalni a fénykardokkal kapcsolatban. Bővebb információ és lehetséges spoilerek a tovább mögött.

Andy Serkis a Snoke karakterét alakító színész elhintett pár érdekes információt az általa játszott főgonosz hatalmát illetően. Erről is részletesebben a tovább mögött olvashattok.

Nem hivatalos információ, de nagy valószínűséggel december 15-én jelenik meg Az utolsó jedik filmzenéje, melyről (ha igaz a pletyka) már ki is derültek a különböző zenei részek címei. A folytatásban ezt is megtaláljátok, azonban felhívjuk a figyelmet rá, hogy a címek árulkodóak lehetnek a film cselekményét illetően.
A cikkben szereplő információ a következő:

“Rey kék színű fénykardot használ, míg Kylo vöröset. Rian Johnson rendező, azonban elárulta, hogy egy új árnyalattal is találkozhatunk majd a filmben"


Azt nem tudni, hogy hogyan kell értelmezni ezt a kijelentését a rendezőnek. Hiszen előfordulhat, hogy Rian, csupán arra gondolt, hogy az új trilógiában nem láttuk még Luke zöld fénykardját, így ennek megjelenése újként fog hatni a filmnézőknek. Azonban a másik értelmezés szerint egy teljesen új szín fog felvillanni Az utolsó jedikben.

Andy Serkis egy magazinban adott interjúja alapján arra lehet következtetni, hogy Snoke nagyobb erővel és hatalommal bír mint Darth Vader, vagy az egész Birodalom. Állítása szerint végtelen erőforrás áll a rendelkezésére. Ezzel azonban nem mondott semmi konkrétumot a színész, ugyanis könnyen lehet, hogy csak érzékeltetni szerette volna, hogy Snoke hatalmasabb mindennél amit eddig a Star Wars világában láttunk.

A VIII. epizód filmzenéjének listáját itt találjátok, még egyszer felhívjuk a figyelmet. A címek nagyon árulkodóak lehetnek.
Ami még érdekelhet:

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 dec 12 k : 11:14
Finoman szólva sem irigyellek, Doran Krotan, én nagy eséllyel beleőrülnék ebbe a szituációba.
2017 dec 12 k : 11:08
Akkor jobb ha holnaptól letörlöd a netet.
2017 dec 12 k : 09:50
És én mit mondjak, aki mindog karácsony után megyek moziba?
2017 dec 12 k : 09:01
Nekem életem leghosszabb hétvégéje a 7. részkor volt, vasárnapi nézéssel. Addig nem is vártam sose, hogy gyorsan elteljen a hétvége.
2017 dec 12 k : 08:44
Ez életem leghosszabb 35 órája
Online...
Vendégek: 38
Tagok: 3, Attila2 swrb Goten56
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2155, legújabb: szotyola
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...