Új infók Az utolsó Jedikről
2017 augusztus 10 cs - 00:52:17
Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
Az Entertainment Weeklynek hála kaptunk jó néhány új fotót, és a cikkeikben megosztottak pár érdekességet is a filmekről. Ezeket a folytatásban olvashatjátok (természetesen erősen spoileres dolgokról van szó!)

Rengeteg érdekes dolog kiderült a történetről, a karakterek viszonyáról:

- Luke kapcsán Rian Johnson író-rendező elmondta, az első dolga az volt, hogy kidolgozzon egy magyarázatot arra, miért vonult vissza Luke - annak ellenére, hogy ő nem gyáva, és ráadásul tudta, hogy a galaxisnak, és főleg a barátainak szüksége lett volna rá. Hogy mi is lesz a magyarázat, arra természetesen a film megjelenéséig várni kell, de Hamill adott némi támpontot: Luke kezdi megkérdőjelezni a szerepét, és kételkedni kezd abban, hogy az Erővel való viszonyát helyesen értelmezte eddig. Ami ennél is érdekesebb, hogy a színész szerint Skywalker csalódásának oka, hogy azt hitte, az unokaöccse, Ben a Kiválasztott, és hogy lényegében úgy próbálta segíteni őt, ahogyan Obi-Wan tette vele. Viszont kudarcot vallott, és ez nagyon megviselte. (Na most mielőtt még bárki felugrana a székéből, visszautalnék egy korábbi cikkünkre, és megjegyzem, hogy továbbra is Anakin a Kiválasztott; egyrészt lehet, hogy ez csak Hamill szóhasználata - másrészt ha tényleg így is hiszi Luke, az csak a saját elképzelése, nem pedig kész tény.) Megtudtuk azt is, hogy azért nem derül majd ki minden részlet a filmből arról, hogy mit csinált 30 éven át Luke, csak a lényeges információkat kapjuk meg.

- Egy apró érdekesség, hogy kiderült, még kevésbé van egyedül a víz borította planétán Luke, mint eddig hittük. Már eddig is tudtunk a kis madár-szerű lényekről, a porgokról, amelyek Ahch-To szigetein élnek. De nem csak állatok vannak a bolygón, hanem értelmes lények is. Az új képek egyikén láthattuk is őket. Őket "Caretaker" (azaz "Gondnok") néven emlegetik, ami valószínűleg nem a fajuk neve, inkább a szerepüket írja le: ugyanis egyfajta apácarendről van szó, amely a Jedi-szentélyek karbantartásával foglalkozik. Különös módon nem örülnek Luke jelenlétének, inkább csak megtűrik őt.- Snoke, mint már a pletykák és kiszivárgott képek is tanúsítják, végre hús-vér valójában is megjelenik majd a filmben. Körülötte pedig végig ott lesznek az úgynevezett Prétori Őrség tagjai, a vörös páncélos katonák, akiket Rian Johnson kérésére úgy terveztek, hogy sokkal inkább tűnjenek harcosoknak, valódi testőröknek, és nem csupán formális kísérőknek, mint az Uralkodót körülvevő Vörösköpenyesek. Luke-hoz hasonlóan Snoke-ról sem derül majd ki minden a filmből, a rendező szerint csak annyit tudunk majd meg róla, amennyit szükséges.

- Végül pedig Finn történetszáláról kis kiderült pár dolog. Boyega elmondása szerint a volt rohamosztagos továbbra is csak annyit akar, hogy megkeresse Rey-t és együtt eltűnjenek. Nem akar harcolni. Aztán találkozik Rose-zal, aki csak egy egyszerű technikus az Ellenállásnál. A lány egy hősnek látja Finnt, és ez rá olyan hatással van, hogy megpróbál felnőni a feladathoz, és tényleg azzá válni, aminek Rose látja. Megtudtuk továbbá azt is, hogy Rose és Paige, az Ellenállás egyik legjobb pilótája, testvérek.
Ami még érdekelhet:
Hozzászólás
Hozzászólás: 80
Regisztrált: 2017 jan 10 k : 18:16
[ Jedi mester / Jedi master ]
Új infók Az utolsó Jedikről
Beküldve: 2017 aug 10 cs : 09:34
Én azt nem értettem hogy sokan azzal jöttek a film után hogy Luke gyáva és azért bújt el.Már akkor lehetett sejteni hogy más miatt tűnt el.Mi van ha a Ren lovagok is a tanítványai voltak?

Hozzászólás: 450
Regisztrált: 2015 nov 04 sze : 20:22
[ Sötét Tanács tagja ]
Új infók Az utolsó Jedikről
Beküldve: 2017 aug 10 cs : 13:29
A Köztársaság idején sok volt a Jedi és kevés a Sith. A birodalom utáni korban ez megfordulni látszik. Nem csodálkoznék, ha a Ren Lovagrend népes csapata ellen csak egy titokban tevékenykedő Jedi mester és a tanítványa vennék fel a küzdelmet.
Szóval Finn totál belezúgott Reybe? Ah, milyen könnyű elnyerni egy rohamosztagos szerelmét! Csak le kell kardozni azt, aki őt lekardozta!

Hozzászólás: 431
Regisztrált: 2016 okt 13 cs : 21:21
[ Császár / Emperor ]
Új infók Az utolsó Jedikről
Beküldve: 2017 aug 10 cs : 13:49
Lehet hogy ez az apácarend is valamiféle Erő-használó frakció lesz?
[ módosítva 2017 aug 10 cs : 14:00 ]


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 dec 12 k : 15:22
Nem baj. Én be vagyok sózva.
2017 dec 12 k : 15:00
Én is 2 ünnep között nézzem meg, mint tavaly a RO-t, de érdekes akkor se őrültem meg, és most se fogok.
2017 dec 12 k : 11:14
Finoman szólva sem irigyellek, Doran Krotan, én nagy eséllyel beleőrülnék ebbe a szituációba.
2017 dec 12 k : 11:08
Akkor jobb ha holnaptól letörlöd a netet.
2017 dec 12 k : 09:50
És én mit mondjak, aki mindog karácsony után megyek moziba?
Online...
Vendégek: 23
Tagok: 2, Doran Krotan TomeKK
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2155, legújabb: szotyola
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...