Infók a VIII. részt felvezető könyvekről
2017 augusztus 05 szo - 01:18:18
Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
Korábban már megírtuk, milyen könyveket adnak majd ki Az utolsó Jedikhez kapcsolódóan, még a film mozikba kerülése előtt. Most ezekről jött némi információ is - amit a folytatásban olvashattok. Emellett új könyvcímek is felmerültek.


Ken Liu írja az október 31-én megjelenő The Legends of Luke Skywalker ("Luke Skywalker legendái") című gyerekkönyvet. A kötet egy gyűjtemény lesz, olyan történetekről Luke életéből, amelyek a galaxisban keringenek. Tehát, ahogyan a cím is utal rá, ezeket részben legendának kell tekinteni. Lényegében amolyan a Star Wars univerzumon belüli fiktív gyűjteményeskötet. Lényegében azt mutatja be, hogy mit tud a galaxis Luke-ról az új trilógia idején. Azokat a mítosz-szerű sztorikat ismerhetjük meg belőle, amiket Rey is hallott.

Claudia Gray a Vérvonal után újra visszatér Leia karakteréhez a szeptember 1-jén megjelenő Leia: Princess of Alderaan ("Leia: Az Alderaan hercegnője") című ifjúsági regénnyel, amely azt mutatja be, mi minden történt a hercegnővel tizenéves korában. Bár időben nagyon távol áll majd a könyv története az új filmétől, de a sztorik a kiadó ígérete szerint ennek ellenére is szorosan kapcsolódni fognak Az utolsó Jedikhez.

Delilah S. Dawson szintén szeptember 1-jén megjelenő regénye, a Phasma a címszereplő élettörténetét tárja majd elénk, egészen kislánykorától. Megismerhetjük tehát belőle a karaktert, és megtudhatjuk, hogy van egy nagy titka, amelyet bármi áron meg akar őrizni.

Ezeken a korábban is bejelentett regényeken kívül még lesz pár másik, a VIII. részt felvezető kötet is:

December 5-én jelenik majd meg a Canto Bight, a kaszinóbolygón játszódó történeteket tartalmazó könyv, amelyben John Jackson Milleré mellett Saladin Ahmed, Rae Carson, és Mira Grant írásait olvashatjuk majd.December 15-én adják ki Elizabeth Wein The Last Jedi: Cobalt Squadron ("Az utolsó Jedik: Kobalt Osztag") című gyerekkönyvét, amely az Ellenállás egyik osztagának tagjait mutatja majd be. Ez a könyv hivatalosan nem része a Journey to Star Wars: The Last Jedi kampánynak, ettől függetlenül ugyanúgy a filmet vezeti fel.Szintén december 15-én kerül majd a boltokba Kevin Shinick Chewie and the Porgs ("Csubi és a porgok") című, az egészen fiatalokat megcélzó illusztrált könyve, amelyből az Ach-To bolygón őshonos állatokat ismerhetjük meg - amelyek elég egyértelműen az új generáció Ewokjaikén funkcionálnak.

Ami még érdekelhet:
Hozzászólás
Hozzászólás: 16
Regisztrált: 2016 nov 08 k : 22:44
[ Klón katona / Clone trooper ]
Infók a VIII. részt felvezető könyvekről
Beküldve: 2017 aug 05 szo : 02:02
A maga nemében mindegyik kötet várós a részemről, bár ez a "Luke legendái" koncepció elsőre kissé furcsa volt, azért kíváncsi vagyok a megvalósítására.

Egyébként a Cobalt Squadron szerintem azért nem a Journey to The Last Jedi része, mivel a filmmel egy időpontban jelenik meg és a Journey... logó csak a film előtt megjelenő könyvekre kerül rá. Legalábbis Az Ébredő Erőnél így volt, ezért is állhatott elő az a roppant különös helyzet, hogy pl. az Utóhatás-trilógia első kötete még része a Journey to The Force Awakensnek, de a második és a harmadik már nem.

Hozzászólás: 366

Infók a VIII. részt felvezető könyvekről
Beküldve: 2017 aug 06 v : 00:28
Remélem a többsége jön magyarul. A Canto Bight mondjuk valószínűleg nem fog (ahogy anno a Tales from a galaxy far, far away: Aliens sem jelent meg, pedig az első 4 történet ott is Journey volt).

Hozzászólás: 14
Regisztrált: 2016 júl 29 p : 12:55
[ Csempész / Smuggler ]
Infók a VIII. részt felvezető könyvekről
Beküldve: 2017 aug 07 h : 16:27
"...Phasma a címszereplő...van egy nagy titka, amelyet bármi áron meg akar őrizni."

Még szűz?


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 szept 19 k : 20:26
Bocsi, véletlenül lemaradt, módosítani pedig már nem tudtam az üzeneten.
2017 szept 19 k : 10:31
@KaleeshDemiGod: Klassz. Mi lenne ha legközelebb egy Spoilert kiírnál azért, biztos, ami biztos? Köszi.
2017 szept 19 k : 10:20
Lehet megvan az ep8 új trailerének a dátuma:
[Linkelt tartalom]

Azóta már törölték a tweetet.
2017 szept 18 h : 20:20
A "From A Certain Point Of View" egyik novellájából kiderül, hogy Yoda eredetileg nem Luke-ot akarta kiképezni, és hogy a köpeny, amivel betakarózik, egykor Qui-Gonné volt.
2017 szept 12 k : 22:01
Ennyit a májusi premierről...

[Linkelt tartalom]

Online...
Vendégek: 25
Tagok: 1, Viki1630
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2068, legújabb: Vizitibi
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...