Nyitás az univerzum felé...
Írta: Kira
2013 január 14 h - 18:24:23
Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
Üdvözlünk Mindenkit a STARWARSMedia.Hu - HírPortál megnyitóján!

(Regisztrációs hiba esetén kérjük keresd fel az [email] címet és részletezd a hibát!) Az aktiváló emailek nem megérkezését okozhatja a freemail-es email cím is! Nézzétek meg a SPAM-ek között is! Ott is lehet! Ha jelzed hogy nem kaptad meg, akkor manuálisan aktiválunk!

Több mint fél évnyi várakozás és készülődés után weboldalunk megnyitja kapuit. Remélem tetszik amit láttok (a véleményeknek itt lehet hangot adni, az ötleknek pedig itt), még ha a design nem is pontosan olyan, mint amilyet akartunk, de később lehet majd változtatni. A theme elkészülését a Jónás Portál Stúdiónak köszönhetjük. Jelenleg a Dark Side design került fel az oldalra, majd egy-két hónap múlva jön a Light Side verzió is és akkor kedvetekre váltogathattok a két kinézet között.
Az oldalt még csak admin módban teszteltük, így az igazi teszt most következik, hogy megnyitottuk a látogatók előtt. Ha valahol hibát észleltek, használjátok a Hibajelentő főmenüt.
Az oldal alján további hasznos linkeket találhattok.

Az oldalon található információs adatbázis folyamatos fejlesztés és kiegészítés alatt áll.

Célunk: Az oldal alap ötlete 2012. májusában született meg azáltal foganva, hogy a jelenlegi Magyarországi Star Wars weboldalak száma elég korlátozott, kevés és egy olyan se akad, ahol olyan szintű tudástár lenne az univerzummal kapcsolatban, ami kielégíti a felhasználói igényeket. Így született meg az ötlet, hogy alkossuk meg a Wookieepedia-hoz hasonló, az információkat előtérbe helyező weboldalt. A tervezgetés közben az alapötlet kiegészült további dolgokkal, mint hogy hírportál is legyünk, valamint közösségi site fórummal, ahol a Star Wars fanok rendezett és felügyelt témákban ecsetelhetik ki kedvenc témáikat. Persze sok más funkció is található az oldalon.
Tehát röviden a célunk; Magyarország legnagyobb és legtöbb tudásával rendelkező Star Wars oldal létrehozása közösen. Bővebben az oldal történetéről itt olvashattok: [Részletek...]

A csapathoz való csatlakozásról itt olvashattok... [Részletek...]
Szintén itt találhattok információt arról, hogy mit kell tennetek ha saját oldalatokat/csapatotokat akarjátok belénk olvasztani.

A nyitással egyidejűleg megkezdődik a STARWARSMedia.Hu - Awards 2012. A részletekhez kattints ide... [Részletek...]

Szeretettel várunk mindenkit a fórumon, egy jó közösség kialakításához, ahol sok féle kategóriákban ecsetelhetitek ki a Star Wars-os témákat. ^^ A fórum téma nyitása az egyes kategóriákon belül engedélyezett! [Részletek...]

Jó felfedezést és szórakozást kívánunk mindenkinek az oldalon!
Ami még érdekelhet:
Hozzászólás
Hozzászólás: 660

Nyitás az univerzum felé...
Beküldve: 2013 jan 17 cs : 23:26
Sziasztok!

Köszöntünk mindenkit az oldalon! Kellemes böngészést.
[ módosítva 2013 jan 23 sze : 16:59 ]


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 ápr 25 k : 12:19
Egyperces néma csend!
2017 ápr 24 h : 23:00
Inkább űropera mint sci-fi.
2017 ápr 24 h : 22:23
na, speciel a Katalizátortól pont nem voltam elájulva. Egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire hitelesen/ tudományosan van benne leírva a halálcsillag fegyverének működése; mert lehet akármilyen tudományos, ha maga a történet meg a karakterek nem fognak meg. (amúgy én is azon az állásponton vagyok, hogy pont azért, mert egy fiktív világról van szó, eleve értelmetlen is valós fizikai törvényeket számonkérni rajta). nekem a Star Wars sose erről szólt. nem érdekel, hogy létezhetne-e a valóságban vuki, vagy mon calamari, vagy hogy a TIE figher dizájnja működőképes-e. ez mese, ahogy Lucas is mondta - vagy ha úgy szimpatikusabb, fantasy.
2017 ápr 24 h : 21:54
Üdvözletem!
A Lázadók "Iker Napok" magyar szinkronos levetítésének hivatalos időpontjáról tudtok valamit ?
A válaszotokat előre is köszönöm!
2017 ápr 24 h : 19:53
Még a hangmérnökök öregíthetik.
Online...
Vendégek: 14
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1948, legújabb: Illes99
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...