Nyitás az univerzum felé...
Írta: Kira
2013 január 14 h - 18:24:23
Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
Üdvözlünk Mindenkit a STARWARSMedia.Hu - HírPortál megnyitóján!

(Regisztrációs hiba esetén kérjük keresd fel az [email] címet és részletezd a hibát!) Az aktiváló emailek nem megérkezését okozhatja a freemail-es email cím is! Nézzétek meg a SPAM-ek között is! Ott is lehet! Ha jelzed hogy nem kaptad meg, akkor manuálisan aktiválunk!

Több mint fél évnyi várakozás és készülődés után weboldalunk megnyitja kapuit. Remélem tetszik amit láttok (a véleményeknek itt lehet hangot adni, az ötleknek pedig itt), még ha a design nem is pontosan olyan, mint amilyet akartunk, de később lehet majd változtatni. A theme elkészülését a Jónás Portál Stúdiónak köszönhetjük. Jelenleg a Dark Side design került fel az oldalra, majd egy-két hónap múlva jön a Light Side verzió is és akkor kedvetekre váltogathattok a két kinézet között.
Az oldalt még csak admin módban teszteltük, így az igazi teszt most következik, hogy megnyitottuk a látogatók előtt. Ha valahol hibát észleltek, használjátok a Hibajelentő főmenüt.
Az oldal alján további hasznos linkeket találhattok.

Az oldalon található információs adatbázis folyamatos fejlesztés és kiegészítés alatt áll.

Célunk: Az oldal alap ötlete 2012. májusában született meg azáltal foganva, hogy a jelenlegi Magyarországi Star Wars weboldalak száma elég korlátozott, kevés és egy olyan se akad, ahol olyan szintű tudástár lenne az univerzummal kapcsolatban, ami kielégíti a felhasználói igényeket. Így született meg az ötlet, hogy alkossuk meg a Wookieepedia-hoz hasonló, az információkat előtérbe helyező weboldalt. A tervezgetés közben az alapötlet kiegészült további dolgokkal, mint hogy hírportál is legyünk, valamint közösségi site fórummal, ahol a Star Wars fanok rendezett és felügyelt témákban ecsetelhetik ki kedvenc témáikat. Persze sok más funkció is található az oldalon.
Tehát röviden a célunk; Magyarország legnagyobb és legtöbb tudásával rendelkező Star Wars oldal létrehozása közösen. Bővebben az oldal történetéről itt olvashattok: [Részletek...]

A csapathoz való csatlakozásról itt olvashattok... [Részletek...]
Szintén itt találhattok információt arról, hogy mit kell tennetek ha saját oldalatokat/csapatotokat akarjátok belénk olvasztani.

A nyitással egyidejűleg megkezdődik a STARWARSMedia.Hu - Awards 2012. A részletekhez kattints ide... [Részletek...]

Szeretettel várunk mindenkit a fórumon, egy jó közösség kialakításához, ahol sok féle kategóriákban ecsetelhetitek ki a Star Wars-os témákat. ^^ A fórum téma nyitása az egyes kategóriákon belül engedélyezett! [Részletek...]

Jó felfedezést és szórakozást kívánunk mindenkinek az oldalon!
Ami még érdekelhet:
Hozzászólás
Hozzászólás: 638

Nyitás az univerzum felé...
Beküldve: 2013 jan 17 cs : 23:26
Sziasztok!

Köszöntünk mindenkit az oldalon! Kellemes böngészést.
[ módosítva 2013 jan 23 sze : 16:59 ]


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 jan 19 cs : 12:11
erre nem is gondoltam, de mondasz valamit
2017 jan 19 cs : 12:11
xD
2017 jan 18 sze : 20:56
Unkar Plutt rágóba lépett, és leragadt.
2017 jan 18 sze : 17:34
ez a jelenet egyébként a könyvben is benne volt, szóval nem újdonság...
amúgy meg már a IV. részben elmondták, hogy a vukik karokat tépkednek, ez nyilván arra utal. a jelenet realitása meg pont nem érdekel. és nem is számít. ez Star Wars
2017 jan 18 sze : 14:56
Ezt csak azért említem, mert az evolúció valószínűleg az idegen fajoknál is olyan, hogy ha egy lénynek nagy, erős, vastag karokat ad, akkor azok nem szakíthatók ki olyan könnyen. Ha egy vuki megrántja a kart, repül vele a gazdája is. Hacsak előtte nem rögzítik a testét valamihez (padló). A predátor is csak így tudja kicsontozni az elejtett embereket.
Online...
Vendégek: 17
Tagok: 2, monsterbambi tcsandras
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1798, legújabb: Mateo
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...