Nyitás az univerzum felé...
Írta: Kira
2013 január 14 h - 18:24:23
Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
Üdvözlünk Mindenkit a STARWARSMedia.Hu - HírPortál megnyitóján!

(Regisztrációs hiba esetén kérjük keresd fel az [email] címet és részletezd a hibát!) Az aktiváló emailek nem megérkezését okozhatja a freemail-es email cím is! Nézzétek meg a SPAM-ek között is! Ott is lehet! Ha jelzed hogy nem kaptad meg, akkor manuálisan aktiválunk!

Több mint fél évnyi várakozás és készülődés után weboldalunk megnyitja kapuit. Remélem tetszik amit láttok (a véleményeknek itt lehet hangot adni, az ötleknek pedig itt), még ha a design nem is pontosan olyan, mint amilyet akartunk, de később lehet majd változtatni. A theme elkészülését a Jónás Portál Stúdiónak köszönhetjük. Jelenleg a Dark Side design került fel az oldalra, majd egy-két hónap múlva jön a Light Side verzió is és akkor kedvetekre váltogathattok a két kinézet között.
Az oldalt még csak admin módban teszteltük, így az igazi teszt most következik, hogy megnyitottuk a látogatók előtt. Ha valahol hibát észleltek, használjátok a Hibajelentő főmenüt.
Az oldal alján további hasznos linkeket találhattok.

Az oldalon található információs adatbázis folyamatos fejlesztés és kiegészítés alatt áll.

Célunk: Az oldal alap ötlete 2012. májusában született meg azáltal foganva, hogy a jelenlegi Magyarországi Star Wars weboldalak száma elég korlátozott, kevés és egy olyan se akad, ahol olyan szintű tudástár lenne az univerzummal kapcsolatban, ami kielégíti a felhasználói igényeket. Így született meg az ötlet, hogy alkossuk meg a Wookieepedia-hoz hasonló, az információkat előtérbe helyező weboldalt. A tervezgetés közben az alapötlet kiegészült további dolgokkal, mint hogy hírportál is legyünk, valamint közösségi site fórummal, ahol a Star Wars fanok rendezett és felügyelt témákban ecsetelhetik ki kedvenc témáikat. Persze sok más funkció is található az oldalon.
Tehát röviden a célunk; Magyarország legnagyobb és legtöbb tudásával rendelkező Star Wars oldal létrehozása közösen. Bővebben az oldal történetéről itt olvashattok: [Részletek...]

A csapathoz való csatlakozásról itt olvashattok... [Részletek...]
Szintén itt találhattok információt arról, hogy mit kell tennetek ha saját oldalatokat/csapatotokat akarjátok belénk olvasztani.

A nyitással egyidejűleg megkezdődik a STARWARSMedia.Hu - Awards 2012. A részletekhez kattints ide... [Részletek...]

Szeretettel várunk mindenkit a fórumon, egy jó közösség kialakításához, ahol sok féle kategóriákban ecsetelhetitek ki a Star Wars-os témákat. ^^ A fórum téma nyitása az egyes kategóriákon belül engedélyezett! [Részletek...]

Jó felfedezést és szórakozást kívánunk mindenkinek az oldalon!
Ami még érdekelhet:
Hozzászólás
Hozzászólás: 673

Nyitás az univerzum felé...
Beküldve: 2013 jan 17 cs : 23:26
Sziasztok!

Köszöntünk mindenkit az oldalon! Kellemes böngészést.
[ módosítva 2013 jan 23 sze : 16:59 ]


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 szept 19 k : 20:26
Bocsi, véletlenül lemaradt, módosítani pedig már nem tudtam az üzeneten.
2017 szept 19 k : 10:31
@KaleeshDemiGod: Klassz. Mi lenne ha legközelebb egy Spoilert kiírnál azért, biztos, ami biztos? Köszi.
2017 szept 19 k : 10:20
Lehet megvan az ep8 új trailerének a dátuma:
[Linkelt tartalom]

Azóta már törölték a tweetet.
2017 szept 18 h : 20:20
A "From A Certain Point Of View" egyik novellájából kiderül, hogy Yoda eredetileg nem Luke-ot akarta kiképezni, és hogy a köpeny, amivel betakarózik, egykor Qui-Gonné volt.
2017 szept 12 k : 22:01
Ennyit a májusi premierről...

[Linkelt tartalom]

Online...
Vendégek: 14
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2072, legújabb: jozsi19950222
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...